Bārklijs: godīgi sakot, nedomāju, ka "Lakers" šobrīd ir stiprāka pat par Portlendu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) leģenda Čārlzs Bārklijs sarunā ar Sports Center žurnālisti Stīvenu A. Smitu izteicies par Lebrona Džeimsa pievienošanos Losandželosas "Lakers" vienībai.

"Man žēl, ka viņš nepalika Klīvlendā. "Lakers" nav pieskaitāmi pie to komandu lokas, kas ir spējīga cīnīties par titulu," iesāka Bārklijs.

Uz Stīvena A. Smita apgalvojumu, ka, viņaprāt, "Lakers", ja pirmajās divās kārtās to negaida tikšanās ar Goldensteitas "Warriors", iekļūs Rietumu konferences finālā, Bārklijs atbildēja: "Viņi nav pat tik spēcīgi kā Sanantonio "Spurs"! Es domāju, ka arī Oklahoma kopš Entonija aiziešanas ir kļuvusi labāka. Tāpāt Hjūstona un Jūta, manuprāt, ir daudz labākas komandas par "Lakers"."

"Godīgi sakot, neesmu drošs vai "Lakers" ir spēcīgāka pat par Portlendu. Visu cieņu Džeimsam, viņš neapšaubāmi šobrīd ir pasaules labākais spēlētājs, bet viņam apkārt ir daudz jauniešu, kuriem vēl jāaug un jāpierod pie tā, kā ir spēlēt ar Lebronu. Viņiem būs daudz grūtu brīžu sezonā. Un arī veterāni, kuri šovasar tika parakstīti (Ražons Rondo, Maikls Bīzlijs, Džaveils Makgī un Lenss Stīvensons - red.), nav zvaigznes, tāpēc domāju, ka viņiem ies grūti," sacīja Bārklijs.

Ziemeļamerikas medijos izskanējušas baumas, ka nākamajā sezonā uz Losandželosu pārcelsies kāda no līgas superzvaigznēm. Kā piemēri tiek minēti Kavai Lenards, Entonijs Deiviss un pat Kevins Durents. Bārklijs atbildēja, kurš, viņaprāt, būtu labākais Džeimsa komandas biedrs, lai cīnītos par titulu: "Manuprāt, Entonijs Deiviss šobrīd ir otrais labākais spēlētājs pasaulē. Viņš ir lielisks, taču negribu runāt par šīm spekulācijām, uz kurieni kāda zvaigzne pārcelsies. Esmu vecs vīrs, kurš uzskata, ka ir jāsacenšas. Ja viņi visi (domāts - līgas zvaigznes - red.) vēlas apvienoties vienā komandā un izcīnīt titulus - uz priekšu. Taču man žēl, ka neviens no viņiem nevēlas sacensties."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu