Megana Mārkla ar īpaši jauku žestu godina Saseksas grāfisti

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

3. oktobrī Megana Mārkla un princis Harijs ieradās Saseksā oficiālā vizītē. Lai godinātu grāfisti un titulu, kuru viņa nēsā, hercogiene jo īpaši bija piedomājusi.

Oktobra sākums karaliskajai ģimenei izvērsies piesātināts. Daudzbērnu māmiņa Keita Midltone beidzot atgriezusies no dekrēta atvaļinājuma un apciemojusi bērnus skolā -  Padingtonā, savukārt 3. oktobrī oficiālā vizītē Saseksā ieradušies princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla

Pēc laulībām šī bija pirmā reize, kad abi apmeklēja grāfisti, kuras titulu nēsā, un godināja tur dzīvojošos britus, kas bija sapulcējušies, lai sveiktu hercogu pāri.

Megana Mārkla Saseksas grāfistē
Megana Mārkla Saseksas grāfistē Foto: AP/Reuters/ScanPix

Šim notikumam par godu Megana bija izvēlējusies tumši zilus "Hugo Boss" ādas svārkus un blūzi pieskaņotā tonī. Tomēr šoreiz britu uzmanība netika vērsta uz Meganas tērpu, bet frizūru. Saseksas hercogiene iedzīvotājus pārsteidza ar savu frizūru, kas bija tieši tāda pati kā kāzu dienā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Markle (@meganmarkle01) on

Vizītes laikā Meganai un Harijam paredzēts apmeklēt Čīčesteras universitātes Tehnoparku, kā arī vardarbībā cietušo sieviešu krīzes centru un Karalisko paviljonu. Drīzumā Saseksas hercogs un hercogiene, kā ziņo ārvalstu mediji, arīdzan dosies pirmajā kopīgajā Austrālijas un Jaunzēlandes tūrē.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️??

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

Fotogalerija: Harijs un Megana apmeklē Saseksu 

Fotogalerija: Karaliskās kāzas: princis Harijs un Megana (jaunlaulāto izbrauciens ar karieti)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu