No vīrieša par "drag queen" - unikāli kadri īsā video (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pie portāla Apollo.lv paciemojās viena no Latvijas atpazīstamākajām "drag queen" Amuna jeb īstajā vārdā Dāvis Ķimenis Bergholds, lai mūsu kolēģi Egilu, kuram ikdienā saskarsmes ar sieviešu kosmētikas pasauli nav nemaz, pārvērstu izskatīgā "drag queen".

Ikvienam ir zināms stereotips par dāmām un viņu ilgo pucēšanos, bet cik ilgā laikā vīrišķīgi kungi var pārtapt par efektīga izskata sievieti?

To noskaidrot palīdzēja Amuna jeb Dāvis, kurš ikdienā strādā par grima mākslinieku un frizieri, kā arī reizēm pārveido sevi ekstravagantā mākslas formā -  par "drag queen". 

Kopumā grima uzklāšanas process aizņēma aptuveni divas stundas, lai nomaskētu Egila vīrišķos vaibstus un īpaši izceltu acis. Kā atzīst Amuna, rezultāts puisim, kuram nekad uz sejas nav bijusi uzklāta kosmētika, ir ļoti labs, izcila sasniegšanai vien mazliet traucēja bārda.

Arī Egils bijis pārsteigts par rezultātu, jo pēc pārvērtībām sevi spogulī nemaz nav pazinis.

"Sākumā šķita, ka būs pretīga sajūta, kad uz sejas uzklās visus tos kosmētikas slāņus, bet beigās biju pārsteigts, cik biezā grima kārta šķita viegla. Nebija nemaz tik traki. Visnepatīkamākās sajūtas sagādāja acu krāsošana, taču ciest varēja," sajūtās par piedzīvoto dalās kolēģis. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu