Krāslavas novadā aizturēts cigarešu kontrabandists ūdenslīdēja tērpā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Čīka/LETA

Krāslavas novadā šonedēļ robežsargi pie Daugavas aizturējuši cigarešu kontrabandistu ūdenslīdēja tērpā, aģentūru informē Valsts robežsardzē.

Naktī uz trešdienu operatīvo pasākumu rezultātā, Piedrujas pagastā Lupandu ciema apkaimē robežsargi aizturēja divus vīriešus ar vairākiem cigarešu saiņiem. Vīriešiem nebija personu apliecinošu dokumentu, kā arī speciālās caurlaides, turklāt viens no likumpārkāpējiem bija ģērbies ūdenslīdēja kostīmā.

Kopumā notikuma vietā izņemts 69 000 cigaretes ar Baltkrievijas akcīzes markām. Vīrieši tabakas izstrādājumus nelikumīgi pārvietojuši izmantojot Daugavu.

Abiem vīriešiem par pierobežas joslas režīma pārkāpumiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli, savukārt par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvietošanu sākts kriminālprocess. Abi likumpārkāpēji ievietoti Valsts policijas izolatorā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu