Bērni ar veselības problēmām, atkarības un smaga bērnība - "ērkšķu" šova Monikas skarbais dzīvesstāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piedāvājam iepazīties ar "STV Pirmā!" šova "Caur ērkšķiem uz.." otrās sezonas varoni Moniku, kura neslēpj savu netradicionālo seksuālo orientāciju un smago dzīvesstāstu. 

33 gadus vecā Monika reiz 12 gadus bija precējusies a vīru, no kura laida pasaulē 4 bērnus. Tomēr ar laiku Monika saprata, ka nejūtas laimīga, jo viņu interesē sievietes. 

"Es biju kopā ar vīru, bet tai pašā laikā satikos ar meiteni," atklāj Monika. 

Kad sievietes bērni paaugās, atklājās, ka viņiem ir nopietnas veselības problēmas. Trīs no Monikas bērniem sirgst ar smagu garīgu atpalicību un epilepsiju. Līdz ar bērnu problēmām  un smago ikdienu, Monika aizmirstas, lietojot alkoholu un amfetamīnu.

Monikas ģimene ir sociālo dienestu uzraudzībā. Bērnu veselības problēmu un Monikas atkarību dēļ bērni trīs reizes tikuši īslaicīgi izņemti no ģimenes. 

Arī Monikas bērnība nav bijusi no vieglākajām - meitene jau no 10 gadu vecuma uzturējusi ģimeni, savukārt 16 gados aizgāja no mājām. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu