Ar dramatisku izbalsošanu "Lauku sētu" pamet Aija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

4. oktobrī ekrānos nonāca LNT šova "Lauku sēta" ceturtā jaunās sezonas sērija, kurā Zane tika iecelta par darba vadītāju, taču viņai nekādi neveicās ar darba organizēšanu, savukārt Dzintars izvairījās no pusdienu pagatavošanas. Arī šoreiz Aija nebija strādātāja – viņai sāpēja zobs un pēkšņi sāka arī klibot, turklāt, kamēr citi strādā – viņa gulēja, peldēja un sauļojās.

Dalībniekiem bija jātīra bebru dambis, jāzāģē krūmi, jāvālo siens un jāliek zārdos. Bebru dambja tīrīšana izvērtās spriedzes pilna, visi bija netīri un slapji.

Zane centās būt labi organizēta darba vadītāja, taču pārējās dāmas viņu uzlūkoja apjukuma pilnām acīm, jo meitene nespēja dot konkrētus uzdevumus, turklāt nebija parūpējusies par darba drošību, līdz ar to Līga gandrīz tika pie lūzuma. 

Puišu komanda izmantoja savu priekšrocību, zārdus sienam taisot meitenēm. 

Kāds no dalībniekiem "Lauku sētā" strādāja lēnāk par citiem, kāds bija pārguris un vēl kāds meloja par dažādām kaitēm. Komandas ar šādu attieksmi nebija mierā, tādēļ izbalsošanu pavadīja kašķi, asaras, cīņa līdz beidzot Aija pameta šovu.

Fotogalerija: "Lauku sētas" 4. sērija 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu