Fetels: "Ferrari" nav novirzījusies no šajā sezonā iesāktā ceļa

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sebastjans Fetels
Sebastjans Fetels Foto: AFP / Scanpix

Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta komanda "Ferrari" nav novirzījusies no šosezon iesāktā ceļa, uzskata komandas vadošais pilots Sebastjans Fetels.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka F-1 sezonas 16.posmā Krievijā pagājušajā nedēļā uzvaru izcīnīja pašreizējais pasaules čempions un kopvērtējuma līderis Lūiss Hamiltons no "Mercedes" vienības, kamēr Fetels palika trešajā pozīcijā, pasliktinot savas izredzes cīnīties par čempiona titulu.

"Mēs neesam novirzījušies no šajā sezonā iesāktā ceļa," pirms šonedēļ gaidāmā Japānas "Grand Prix" medijiem sacīja Fetels. "Esam veikuši progresu un speram soli pa solim uz priekšu. Citiem šo soļi, iespējams, ir lielāki vai mazāki, taču mēs esam tur, kur plānojām būt."

Hamiltons ir kopvērtējuma līderis ar 306 punktiem, bet Fetels ir otrais, atpalikdams par 50 punktiem. Līdz sezonas beigām ir palikuši trīs etapi.

"Mums ir jaudīga formula, taču nedomāju, ka esam šosezon kādā brīdī šajā ziņā dominējuši. Vairākās sacensībās neesam bijuši pietiekami tuvu uzvarām," sacīja Fetels, kurš "Ferrari" vienību neuzskata par vadošo F-1 čempionātā.

Fetels Japānā ir uzvarējis četras reizes, pēdējo reizi to paveicot 2013.gadā, taču pēdējos četros gados šajā etapā ir dominējis Hamiltons, kurš svinējis trīs panākumus. Vācietis gan trasi Sudzukā nosaucis par savu iecienītāko.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu