Iedzīvotājiem arī šodien PMLP būs iespējams izņemt vēlētāja apliecības

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) nodaļās arī šodien būs iespējams izņemt vēlētāja apliecības, aģentūru LETA informēja PMLP.

Šajā dienā PMLP nodaļas nodrošinās vēlētāju apliecību izsniegšanu līdz plkst.16.30, bet Rīgas 1.nodaļa Čiekurkalnā šo pakalpojumu nodrošinās līdz plkst.19.30.

Līdz piektdienai bija izsniegtas 12 146 vēlētāja apliecības, kas ir aptuveni piektā daļa no visiem izgatavotajiem 60 000 vēlētāja apliecību.

PMLP atgādina, ka vairākās PMLP nodaļās, kurās tas ir tehniski iespējams, rindu automātos ir izveidota iespēja paņemt atsevišķu numuriņu vēlētāja apliecības saņemšanai.

Vēlētāja apliecība nepieciešama, lai 13.Saeimas vēlēšanas varētu piedalīties tie Latvijas balsstiesīgie iedzīvotāji, kuri kā savu vienīgo personu apliecinošo dokumentu izmanto personas apliecību.

PMLP informē, ka līdz 25.septembrim balsstiesīgajiem Latvijas iedzīvotājiem tika piedāvāta iespēja vēlētāja apliecību nosūtīt uz sev ērtāku PMLP nodaļu, un šo iespēju izmantoja 298 personas.

12.Saeimas vēlēšanām tika izgatavotas nedaudz vairāk kā 27 000 vēlētāja apliecību, bet tās tika izsniegtas 5365 personām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu