Arī svēršanās procedūras laikā izceļas asumi starp Makgregoru un Nurmagomedovu (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JOHN LOCHER/TT NYHETSBYRÅN

Jau šonakt Lasvegasā paredzēta viena no lielākajām cīņām UFC (Ultimate Fighting Championship) vēsturē, kurā attiecības skaidros īru cīkstonis Konors Makgregors un krievs Habibs Nurmagomedovs.

Abu starpā valda saspīlētas attiecības. Jau pirmajā abu kopīgajā preses konferencē cīkstoņi apmainījās ar "laipnībām" un arī pēdējā neiztika bez starpgadījumiem, kad Makgregors to nokavēja, bet Nurmagomedovs pameta priekšlaicīgi.

Asumi izcēlušies arī oficiālajā pirms cīņas svēršanās ceremonijā, kurā neiztika arī bez roku palaišanas. Proti, abiem cīkstoņiem stāvot aci pret aci, Makgregors uzsitis pa Nurmagomedova rokām un pēc tam spēra ar kāju.

Incidents gan ātri tika atrisināts.

"Neļauj tai žurkai likt galvā viņa cepuri, tā smird, Džo," ceremonijas vadītājam Džo Roganam sacīja Makgregors, piebilstot: "Ir labi būt atpakaļ. Karalis ir atpakaļ!"

Savukārt Nurmagomedovs vien atbildēja: "Jau rītdienas naktī es iznīcināšu jūsu puisi. Vēlos pateikties visiem īru faniem un faniem visā pasaulē, ka šāda cīņa notiek. Tas ir jūsu nopelns!"

Makgregora un Nurmagomedova svēršanās ceremonija no 9:20:

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu