"X faktorā" tiks noskaidrots pirmais finālistu četrinieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: F64

Jau šo svētdien, 7. oktobra vakarā TV3 ekrānos būs skatāms šova “X Faktors” krēslu izaicinājums, kura laikā tiks izvēlēti pirmie četri finālisti. Turpmākajos divos krēslu nizaicinājumu raidījumos par savu vietu cīnīsies 58 dalībnieki, no kuriem pirmie četri finālisti tiks izvēlēti jau šo svētdien, savukārt pārējie astoņi – krēslu izaicinājumā 14. oktobrī.

Raidījumā noskaidrosim arī katra žūrijas locekļa dalībnieku kategoriju. Jāatgādina, ka dalībnieki iedalās trijās kategorijās – vecuma grupā no 16 līdz 25 gadiem, 25+, kā arī vokālās grupas. 

Mentore Aija Auškāpa ir pārliecināta, ka viņas vienīgais izaicinājums ir uzvarēt otro sezonu pēc kārtas, taču arī Reinis Sējāns ir apņēmības pilns, uzsverot, ka viņa galvenais uzdevums ar savu dalībnieku ir nonākt finālā. Savukārt Intars Busulis uzskata, ka dalībniekam ir jābūt “sev pašam”, jo tikai tā var nonākt līdz mērķim. Arī dalībnieku starpā valda pamatots satraukums, jo, iespējams, tieši šis būs notikums, kas mainīs viņu dzīves uz visiem laikiem.

Raidījumā par vietu uz krēsla cīnīsies dalībnieki vecuma kategorijā 25+, starp kuriem būs jau iepriekš atlasēs sevi spilgti pierādījuši mākslinieki - Laima Dimanta, Lauris Busulis, kas izpildīs vienu no Aijas mīļākajām dziesmām “Kings Of Leon - Sexon Fire”, baltkrieviete Kattie, Poliijas “TheVoice“ dalībniece Jeļena Matule, Rock&Berries solists Oskars Millers un citi.

Jeļena Matule ir atzīstama par šova košāko dalībnieci, kas pati sevi dēvē par muzikālu kareivi. Raidījumā viņa pārsteidz ar spilgtu tēlu – rozā matiem un sudraba augstpapēžu zābakiem, kas liek viņai justies īpaši pārliecinātai uz skatuves.  Turklāt, Jeļena atzīst, ka šova dēļ ir gatava jebkurām pārmaiņām savā izskatā – reiz, dzīvojot Dubaijā, viņa ikdienā esot nēsājusi hidžābu. Tomēr katram dalībniekam uzvaras taktika ir atšķirīga – Dana Kugaudo centīsies iekarotskatītāju sirdis ar skaistu, emocionālu un piepildītu priekšnesumu, bet, vai Danai izdosies aizkustināt arī žūrijas locekļus? Taču Reinis Liepa izpildīs sava dēla mīļāko dziesmu “Gorillaz - FeelGood”, esot pārliecināts, ka tieši tas viņam garantēs iespēju tikt pie krēsla. Jevgēnija Krupenkina tic, ka žūrija viņā spēs saskatīt personību, uzsverot, ka no pārējiem krēslā sēdošajiem viņu atšķir īpašā frizūra – sprogainie mati.

Lidija Breska atzīst, ka par sevi nav pārliecināta, tomēr gatava cīnīties un pierādīt žūrijai, ka viņa ir gatava piepildīt savu sapni par “X Faktoru”. Vakara emocionālais priekšnesums sagaidāms no trīs dēlu māmiņas Līgas Priedes, izdziedot Mārtiņa Brauna dziesmu “Daugaviņa”. Mārtiņš Taranda jeb “izklaidētājs” (kā viņu nodēvē žūrija) ir sagatavojis īpaši roķīgu priekšnesumu, aizaujot visu publiku. 

Kas būs pirmie četri finālisti? Skaties šovu “X Faktors” 7. oktobra vakarā un noskaidro!

Fotogalerija: "X Faktora" krēslu izaicinājums

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu