Ždanoka: Mūsu vēlētāji slēpa savu izvēli, jo viņiem bija bail

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas Krievu savienības (LKS) ieskatā, viņu vēlētāji ir tie, kuri aptaujās neatklāja, par ko balsojuši - aģentūrai LETA sacīja partijas līdere Tatjana Ždanoka.

Savukārt komentējot to, kādēļ, viņasprāt, vēlētāji to turējuši noslēpumā, Ždanoka sacīja, ka iemesls esot bijušas bailes.

"Mūsu valstī nav vārda brīvības, jo ir izstrādāti likumi, kuri paredz cilvēkus arestēt par dažādiem izteikumiem vai ierosināt krimināllietas par miermīlīgu piedalīšanos mītiņos," teica politiķe.

Taujāta, ar kurām partijām LKS būtu gatava sadarboties Saeimā, ja izdosies pārvarēt 5% barjeru, Ždanoka konkrētus partnerus nenosauca. "Atsevišķos jautājumos esam gatavi strādāt ar visiem, ar kuriem būs vienots mērķis. Sociālajos jautājumos tā var būt viena partija, izglītības jautājumos - cita, korupcijas apkarošanas jomā - vēl cita," sacīja Ždanoka.

Lai gan piesardzīgi, viņa tomēr pauda cerību, ka partijai izdosies pārvarēt 5% barjeru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu