Krievijā Latvijas pilsoņi visbiežāk balsojuši par "Saskaņu" (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Krievijā Latvijas pilsoņi visbiežāk balsojuši par partiju "Saskaņa", liecina informācija Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā.

Krievijas teritorijā 13. Saeimas vēlēšanās darbojās četri iecirkņi - pa vienam iecirknim Maskavā, Sanktpēterburgā, Kaļiņingradā un Pleskavā, kopumā šajos iecirkņos nobalsojot 479 Latvijas valstspiederīgajiem.

Visās četrās pilsētās populārākā partija bija "Saskaņa". Vislielāko balsu īpatsvaru "Saskaņa" saņēma Kaļiņingradā - 58,33%, Maskavā - 45,82%, Sanktpēterburgā - 44,67%, bet Pleskavā - 36,67%.

Otrajā vietā visos Krievijas vēlēšanu iecirkņos ierindojās Latvijas Krievu savienība, lielāko atbalstu gūstot Pleskavā, kur par to nobalsoja 20% vēlētāju. Sanktpēterburgā par šo partiju nobalsoja 14% vēlētāju, Kaļiņingradā - 12,5% bet Maskavā - 9,82% vēlētāju. Krievijas galvaspilsētā 9,82% vēlētāju balsu ieguva "Attīstībai/Par!", savukārt Kaļiņingradā 12,5% balsu ieguva "KPV LV".

Tālākais vietu sadalījums katrā no četrām pilsētām ir atšķirīgs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu