4 seksuāli gultā visdāsnākās horoskopa zīmes

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Protams, skopums guļamistabā nekad nenostrādās baudas labā, tāpat kā arī sniegt baudu tikai tad, kad tev to divtik dod pretī. Seksā ir harmonijas princips, lai neviens nepaliktu nedz otram parādā, nedz uzvarētājos. Un tomēr ir 4 horoskopa zīmes, kuras ir īpaši dāsnas guļamistabā - jā, pat neprasot neko pretī!

www.bustle.com apkopojis 4 zodiaka zīmes, kuras gultā vairāk dod, nekā ņem!

AUNI

Auns
Auns Foto: Depositphotos

Aunu konkurētspējīgā enerģija spēj tos padarīt par kaislīgiem mīļākajiem/ām. Auni ir ietiepīgi un spītīgi, kas šoreiz spēlē par labu - gūt partnera orgasma uzvaras gultā. Viņi nepiekāpsies, ja nebūs viss līdz galam un 100%, un Auni ir gatavi par to cīnīties.

Ja būsi gultā ar Aunu - ņem to vērā, tas var arī ieilgt, līdz no gultas neizkāpsi pilnībā apmierināts.

SVARI

Svari
Svari Foto: Depositphotos

Svari mīl līdzsvaru, tomēr, kas attiecas uz seksu, viņi nav tik punktuāli. Pirmkārt viņiem ir svarīgi no partnera dzirdēt baudas kliedzienus, pirms ļauj iepriecināt sevi. Svari tīko noskatīties uz savu partneri, kad pār viņa prātu dominē baudkāre un uzbudinājums,

kā arī viņi labprāt pirmo zelta medaļu par padarīto darbu kar sev kaklā!

JAUNAVA

Jaunava
Jaunava Foto: Depositphotos

Lai gan jaunas ir kautrīgas, kad runa ir par seksuālajiem piedzīvojumiem, tas nenozīmē, ka viņas nav ziņkārīgas atklājumos sev. Un viens no šiem atklājumiem ir partnera uzbudināšana.

Jaunavas mīl, ka viņas apbrīno un iekāro, tāpēc ir gatavas uz visu, lai tas notiktu. Jaunavas čaklums un strādīguma gars ir lieliski sabiedrotie, kad jāiet uz šādu mērķi!

ZIVIS

Zivis
Zivis Foto: Depositphotos

Zivju romantiskā un maigā daba labprāt pakļaujas lomu spēlēm un partnera idejām. Viņām patīk atklāt ko jaunu, bet tam arī vienlaikus ir jābūt kam klasiskam un drošam. Par bīstamiem eksperimentiem gultā Zivis padomās divreiz, pirms piekritīs.

Tomēr Zivīm patīk iepriecināt partneri, un, ja tas saskanēs ar viņu uzskatiem un vēlmēm, viņas darīs to par 200%!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu