Vaits: Makgregors saņems savu honorāru, bet Nurmagomedovs gan nē (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JOHN LOCHER/TT NYHETSBYRÅN

Jau vēstīts, ka ilgi gaidītajā UFC (Ultimate Fighting Championship) cīņā starp īru Konoru Makgregoru un krievu Habibu Nurmagomedovu uzvaru izcīnīja otrais, ceturtajā raundā pielietojot žņaugšanas paņēmienu, kas lika Makgregoram padoties.

Taču šī cīņa paliks atmiņā arī ar to, kas notika pēc tās. Proti, starp Nurmagomedovu un Makgregora komandas pārstāvi Dilonu Darisu, kurš atradās ārpus ringa, sākās asa vārdu apmaiņa, pēc kuras krievs izlēca no ringa un un raidīja vairākus sitienus Darisa virzienā.

Asumi turpinājās, kad Nurmagomedova komandas pārstāvji ielēca ringā un uzbruka Makgregoram. Šo incidentu komentējis arī UFC prezidents Dana Vaits.

"Habiba rīcība pēc cīņas bija absurda," sacīja Vaits, turpinot: "Viņš bija aizvadījis lielisku cīņu, kurā guva uzvaru. Habibam vajadzēja saņemt izcīnīto čempiona jostu. Taču tā vietā viņš izlēca no ringa un uzsāka kautiņu. Es neļāvu viņam pasniegt jostu jau ringā, jo zināju, ka cilvēki sāktu viņu apmētāt ar dažādiem priekšmetiem. Tāpēc pateicu, ka mums viņu pēc iespējas ātrāk jādabon prom no arēnas."

Tāpat UFC prezidents sacīja, ka šim incidentam noteikti būs sekas: "Ir skaidrs, ka šī notikuma sakarā tiks veikta izmeklēšana un tiks piešķirti lieli naudas sodi. Mums ir jāpakļaujas Nevadas štata sporta komisijai. Nevaru garantēt, ka Habibam netiks atņemta josta. Viņam būs lielas nepatikšanas."

"Runāju ar Bobu Benetu (Nevadas sporta komisijas izpilddirektoru - red.). Viņš teica, ka Konors savu honorāru saņems, bet Habibs gan nē," piebilda Vaits.

Vaits arī žurnālistiem sacīja, ka Makgregors pēc cīņas sacījis, ka nevēlas izvirzīt nekādas apsūdzības policijā Nurmagomedova komandas pārstāvjiem par uzbrukumu, tāpēc incidentā iesaistītās personas tika atbrīvotas.

Tiek minēts, ka aizturēti tika trīs cilvēki, kuru starpā pēc mediju rīcībā esošās informācijas bijuši arī cīkstoņi, kuriem ir līgums ar UFC. Vaits gan sacīja: "Es precīzi nezinu, kuri cilvēki tika apcietināti. Ja tiešām izrādīsies, ka kādam no viņiem ir aktīvs līgums ar UFC - viņi vairs nekad mūžā šeit necīnīsies."

Japiezīmē, ka jau neilgi pēc cīņas Makgregors ar twitter.com starpniecību pauda gatavību revanša cīņai.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu