Pasečņikam četri punkti "Herbalife" uzvarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anžejs Pasečņiks (ar bumbu)
Anžejs Pasečņiks (ar bumbu) Foto: EPA/LETA

Latvijas izlases basketbolists Anžejs Pasečņiks svētdien guva četrus punktus un palīdzēja viņa pārstāvētajai Grankanārijas "Herbalife" komandai gūt uzvaru Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā.

"Herbalife" savā laukumā ar 96:72 (27:17, 28:24, 20:12, 21:19) pārspēja Lugo "Cafes Candelas Breogan".

Pasečņiks šajā spēlē laukumā pavadīja 17 minūtes un 11 sekundes, kuru laikā grozā iemeta divus no trim divpunktu metieniem, bet abi viņa trejači lidoja grozam secen. Tāpat Latvijas basketbolists atzīmējās ar septiņām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, piecām piezīmēm, diviem izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem un 12 efektivitātes punktiem.

"Herbalife" sastāvā rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Klevins Hanna.

Tikmēr sestdien zaudējumu piedzīvoja Mārtiņa Laksas pārstāvētā Kompostelas "Monbus Obradoiro", kas viesos ar 52:78 (17:18, 6:14, 18:22, 11:24) piekāpās Tenerifes "Iberostar". Latvietis nebija šī mača pieteikumā.

Ar divām uzvarām divās spēlēs ACB kopvērtējuma vadībā atrodas uzreiz četras komandas, tostarp Rolanda Šmita pārstāvētais grands Barselonas "Lassa", kamēr "Monbus Obradoiro" ir viens panākums divos mačos, bet "Herbalife" ir viena uzvara trīs cīņās, kas pagaidām liek atrasties ārpus pirmā desmitnieka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu