Linda Mūrniece uzskata, ka jābalso par cilvēku, ne partiju

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Reti kurš, īpaši jau sabiedrībā zināmi cilvēki, smeļas drosmi un atklāj, par ko balsojuši 13. Saeimas vēlēšanās. Vai tu to spētu?

"Mana izvēle. Ilgi nākusi, tāpēc izsvērta un pārdomāta," atzīst Linda Mūrniece, ievietojot attēlu Facebook profilā.

Foto: Ekrānuzņēmums/Facebook

Lindas Facebook profilā aktīvi reaģējuši gan soģi, gan atbalstītāji, apspriežot, vai tas ir prātīgi atklāt, par ko viņa balsojusi vēlēšanās.

Kāda komentētāja saka: "Linda, par šo nebalsotu principiāli - Jaunupa dēļ. Bet nu ne katrs uzdrošināsies ielikt savu izvēli, īpaši jau šajās vēlēšanās."

Cita: "Linda, ļoti, ļoti, ļoti, ļoti novērtēju!"

Dziedātāja Vita Baļčunaite: "Kosmoss, jo arī es jau vairākas dienas domās esmu izvēlējusies šo sarakstu!"

Kāds kungs: "Linda ne no kā nebaidās kopš laikiem, kad ar pistoli rokā pa jumtiem skrēja."

Vienmēr ir arī neapmierinātie, ar ko jārēķinās: "Man šāda aģitācija nešķiet korekta, īpaši no bijušās politiķes puses," uz ko Linda atbild: "Es pat to uzskatu par savu pienākumu. Atklāt, par ko balsoju. Tieši tā iemesla dēļ, ka manu viedokli cilvēki gaida." 

Vēl kāda vēlētāja: "Man liekas, ka jāmaina sistēma. Man patīk kandidāti no dažādām partijām. Latvija ir pārāk maza, lai mums būtu 16 saraksti. Kā arī tie nosacījumi partijas reģistrācijai neatbilst realitātei." Tāpat izskan jauna doma: "Jo man patīk cilvēki gan no "Saskaņas", gan no "ZZS", "Visu Latvijai", "Jaunās Vienotības" un citiem. Pazīstu viņus personīgi, un uzticos. Žēl, ka nav iespējas atbalstīt visus favorītus."

Linda Mūrniece atbild: "Piekrītu. Bet līdz tam vēl ilgs laiks paies."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu