Ronaldu izvarošanā apsūdz vēl viena sieviete

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/LETA

Jau vēstījām, ka slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu, kurš šobrīd pārstāv Itālijas A Sērijas klubu Turīnas "Juventus", apsūdzēts izvarošanā.

Ar šādām apsūdzībām klajā nākusi šobrīd 34 gadus veca amerikāniete Ketrīna Majorga. Viņa apgalvo, ka izvarošana notikusi 2009. gadā Lasvegasā, kādā viesnīcas numuriņā.

Kas interesanti - Majorga ar vairāku advokātu iesaisti 2010. gadā jau bija vienojusies par ārpus tiesas mierizlīgumu, kā rezultātā Ronaldu viņai samaksāja 375 tūkstošus ASV dolāru (320 tūkstoši eiro), lai šī lieta vairs netiktu "celta gaismā". Majorgas vārds publiski nekur neparādījās līdz šim brīdim, kad šī lieta atkal padarīta aktīva. Viņas advokāti jau strādājot pie iepriekšējā mierizlīguma apstrīdēšanas.

Futbolists sev izvirzītas apsūdzības kategoriski noliedzis, aizbildinoties, ka Majorga ir kārtējā sieviete, kas vēlas iedzīvoties uz viņa bagātības rēķina.

Ilgi nebija jāgaida, lai uzrastos jauns "upuris". Kā raksta The Daily Mail, ar Majorgas advokāti sazinājusies vēl viena sieviete, kas apgalvo, ka arī viņu savulaik Ronaldu ir izvarojis.

"Ar mani ir sazinājusies kāda sieviete, kura apgalvo, ka arī viņa saskārusies ar līdzīgu pieredzi," sacījusi Majorgas advokāte Leslija Stovala. Viņa gan neatklāja sievietes identitāti, vien piebildusi, ka visu nepieciešamo informāciju iesniegusi Lasvegasas policijā, kas ir atjaunojusi izmeklēšanu Majorgas lietas.

Pagaidām netiek ziņots, par kuru laika posmu tiek runāts.

Jāpiebilst, ka arī 2005. gadā Londonā divas sievietes vērsās policijā ar apsūdzībām, ka Ronaldu un kāds viņa draugs ir veikuši seksuālu uzbrukumu. Tiesa, policija lietu vēlāk izbeidza, jo viena no lieciniecēm atteicās no savas liecības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu