Negaidīti! Seriāla "Virtuve" zvaigzne apprecējusies ar aktieri no "Fizruka"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz kanāla “CTC” jaunās sezonas prezentāciju aktrise Anna Begunova (32) ieradās aktiera Dmitrija Vlaskina (28) kompānijā. Abu mākslinieku fani nevarēja pat iedomāties, ka 24 stundu laikā pāris apprecēsies.

Ziņas par jauno pāri Krievijas šovbiznesā bija liels pārsteigums – daudzi cilvēki līdz abu kopīgajam pasākuma apmeklējumam pat nezināja par viņu romānu. Vēl lielāku neizpratni rada fakts, ka publiskajā telpā abiem aktieriem kā laulātie joprojām tiek uzrādīti citi cilvēki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За 24 часа до....... ???? #пупсики ???

A post shared by Ekaterina Vilkova (@oldkavilochka) on

“Bet kā ar Aleksandru un Sergeju?” pie pāra kāzu fotogrāfijām rakstīja interneta lietotāji, atsaucoties uz Vlaskina tagad jau bijušo sievu Aleksandru Kuzeņkinu un Begunovas bijušo vīru Sergeju Laviginu. Arī sociālajos tīklos Begunovai joprojām ir fotogrāfijas ar savu iepriekšējo vīru, seriāla "Virtuve" kolēģi Laviginu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Смех и радость мы приносим людям???#отельэлеон

A post shared by begunova24 (@begunova24) on

Ja sākotnēji varēja šķist, ka abu kāzas ir vien iestudējums kādā seriālā, kā redzams publiskotajās fotogrāfijās, kāzu ceremonijā piedalījās pāra radinieki un draugi, tostarp Jekaterina Vilkova, tieši viņai daloties ar uzņēmumiem no skaistās dienas.

Vienā no fotogrāfijām redzams, kā starp jaunlaulātajiem sarakstīšanās brīdī sēž sievietes divus gadus vecais dēls Fjodors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ekaterina Vilkova (@oldkavilochka) on

Pēc ceremonijas Begunova sociālajos tīklos publicēja aizkustinošus pāra kāzu video, kuros redzama abu aktieru īpašā diena, viņiem izskatoties ļoti laimīgiem. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5.10.2018 video by @sofi_naboka ?

A post shared by begunova24 (@begunova24) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Мои пупсики!!!!❤️❤️❤️❤️ #советдалюбовь ???

A post shared by Ekaterina Vilkova (@oldkavilochka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ @begunova24 @dmitryvlaskinofficial

A post shared by София Набока (@sofi_naboka) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu