Iepriekšējās "Lauku sētas" kolorītākā dalībniece Violeta komentē notikumus ar Aiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook/ publicitātes foto

2. un 3. sezonas šova "Lauku sēta" dalībniece Violeta Stepanova tika uzskatīta par vienu no kolorītākajām visu sezonu dalībniecēm. Tagad gan tas ir mainījies - Violetas "troni" ieņēmusi 21 gadu vecā Aija Dembovska. Portāls Apollo.lv sazinājās ar Violetu, lai noskaidrotu, ko viņa domā par jaunāko "Lauku sētas" sezonu un kā komentē notikumus ar Aiju. 

Kā atklāj Violeta, viņa seko līdzi notikumiem arī šova jaunākajā sezonā, norādot, ka tajā piedalās "ļoti kolorīti dalībnieki". Aicinātai vērtēt notikumus ar Aiju (visi dalībnieki iepriekšējās sērijās pārmeta Aijai gan netīrību, gan neprasmi gatavot, gan slinkumu), Violetai ir ko teikt. 

"Uzbrukumus Aijai es vērtēju tā - pirms dari muļķības, padomā par sekām! Kaut kad publiskajā telpā viņa par mani bija slikti izteikusies. Bija interesanti apskatīties viņas bildes un pat nesaprast, kas tas ir par skuķēnu," teic Violeta. 

Jestrā blondīne atklāj, ka vienreiz uzrakstījusi Aijai  vēstuli, taču viņa privāti nav atbildējusi. "Viņa kā "liela meitene" izlēma vērsties pie medijiem un gribēja informēt visu pasauli, ka slavenā Violeta pagodināja viņu ar vēstuli. Kas par muļķībām, vai tiešām rakstura par maz, lai atbildētu privāti bez tās netīrās veļas mazgāšanas internetā?"

Vaicāta, vai viņa vēlreiz būtu gatava piedalīties šovā, meitene atbild apstiprinoši: "Ja dzīvotu Latvijā, apdomātu šādu iespēju! Es taču esmu mūza tajā šovā, divus gadus jau tur nepiedalos, bet katru gadu kāds no dalībniekiem šova laikā piemin manu vārdu! Tas ir patīkami. Atstāju tur "labo" iespaidu."

Kā atklāj meitene, šobrīd viņai klājas labi. "Mana dzīve ir ļoti krāšņa! Cītīgi mācos, strādāju. Gaidu, kad būs Ziemassvētku brīvdienas, lai varētu atpūsties no visiem un visa, bet sākumā jāsasniedz mērķi."

Fotogalerija: Violeta pamet "Lauku sētu"

Fotogalerija: "Lauku sētā" visi nostājas pret Aiju

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu