"Izklausījās pēc eksplozijas!" Aculiecinieki atklāj detaļas par limuzīna avāriju Ņujorkā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Hans Pennink/TT NYHETSBYRÅN

Sestdien, 6. oktobrī, ASV Ņujorkas štatā notikusi traģiska limuzīna avārija, prasot visu 18 pasažieru un divu kājamgājēju dzīvības. Pamazām atklājas detaļas par avārijas brīdi un bojāgājušajiem.

Limuzīns bija ceļā uz dzimšanas dienas svinībām, kad tas nav apstājies krustojumā un ietriecies ceļa zīmē, pēc tam stāvošā džipā, visbeidzot iegāzies grāvī.

Avārija notikusi vietā, kuru iecienījuši tūristi, vēsta portāls "Independent.ie". Līdz ar avāriju, mierīgā rudens pēcpusdiena pārvērtusies murgā.

Viena no aculieciniecēm Linda Railija atceras, ka avārija "izklausījusies pēc eksplozijas". Tobrīd viņa atradusies mašīnā un, izkāpusi no tās, ieraudzījusi uz zemes gulošu ķermeni un nolauztu koku zarus.

Negadījums notika iepretim kafejnīcai "Apple Barrel Country". Tās vadītāja Džesika Kirbija pastāstīja "The New York Times", ka limuzīns traucies lejup pa kalnu ar ātrumu aptuveni 100 kilometri stundā.

Ierakstā sociālajā vietnē "Facebook" kafejnīca pateicas glābējiem par viņu darbu. Kafejnīca arī paziņojusi, ka turpina strādāt un "priecātos par apskāvieniem."

Savukārt Valērija Eiblinga ir krustmāte vienam no bojāgājušajiem. Viņa teic, ka viņas meita bija uzaicināta uz dzimšanas dienas svinībām un varēja atrasties limuzīnā, taču meita uz svinībām nevarējusi tikt.

Vēl Valērija atklāj, ka limuzīna atradies tikko salaulājies pāris – Erins Vertuči un Šeina Makgovana.

Foto: Limuzīna avārija Ņujorkā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu