Kristīne Virsnīte atklāj, kādēļ kopš jaunības dienām nelieto alkoholu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV personība Kristīne Virsnīte kanāla "STV Pirmā!" sarunu šovā "Starp mums runājot" pastāstīja, kādēļ jau vairāk nekā 13 gadus nelieto alkoholu, norādot, ka tas gan nav saistīts ar to, ka viņai bijušas atkarību problēmas. 

"Tad, kad es studēju, es atnācu no laukiem uz Rīgu, un absolūti sajutu to Rīgas vilinājumu. Es biju dzīvojusi ļoti godīgu dzīvi, pirmo reizi apreibu no alkohola 18 gadu vecumā, uzpīpēju pirmo reizi atnākot uz Rīgu," savu stāstu sāk Virsnīte.

Rīgā ballītes bijušas viena pēc otras, un tolaik, strādājot par viesmīli restorānā, TV personība gājusi uz darbu un uzreiz devusies uz ballīti, šādu ritmu atkārtojot katru dienu. 

"Man bija 23 gadi, bija jūlijs, mana vārda diena, nācu mājās pēc klubiņa. Protams, alkohols tur bija lietots. Tā es nācu pa Elizabetes ielu un pēkšņi sapratu - paga, šis viss nav baigi forši! Šī sajūta nav forša. Un kopš tās dienas es vairs vispār nelietoju alkoholu," atminas Virsnīte. 

Tagad gan sievietei ir grūti atrasties iereibušu cilvēku kompānijā un viņa "laikus dodas mājās", pirms paspējusi piedzīvot draugu reibumu. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu