Raidījums: Truksnis no atkarībām ārstējies Skotijā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jūrmalas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis atbild uz žurnālistu jautājumiem pēc Jūrmalas domes ārkārtas sēdes lēmuma par viņa amata saglabāšanu.
Jūrmalas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis atbild uz žurnālistu jautājumiem pēc Jūrmalas domes ārkārtas sēdes lēmuma par viņa amata saglabāšanu. Foto: Edijs Pālens/LETA

Jūrmalas domes priekšsēdētājs Gatis Truksnis (ZZS) no atkarībām šā gada sākumā ārstējies Skotijā, tā pēc neoficiālas informācijas vēsta LTV raidījums "Panorāma".

Neoficiāli zināms, ka Truksnis gada sākumā ārstējies no atkarībām Skotijā. Daudzi partijas biedri uzskatot, ka viņš vainīgs pie ZZS zemā rezultāta vēlēšanās.

Pats Truksnis gan norāda, ka par administratīvo sodu uzzinājis no medijiem. 

"Es neesmu bijis informēts ne par šo sodu, ne administratīvo procesu, tāpēc tagad skaidroju notikušā apstākļus," teica Truksnis.

Viņš neesot zinājis par lietas ierosināšanu un arī nav aicināts uz nopratināšanu vai jelkādu paskaidrojumu sniegšanu tiesībsargājošajās iestādēs.

Jau vēstīts, 8. oktobrī notikušajā ārkārtas Jūrmalas domes sēdē, pašreizējam Jūrmalas domes priekšsēdētājam Truksnim izdevās amatu saglabāt.

Kā ziņots, TV3 raidījuma "Nekā personīga" rīcībā ir informācija, ka Valsts policija Truksni sodījusi par narkotisko vielu uzglabāšanu.

Foto: Ārkārtas sēde Jūrmalas domē par Trukšņa atstādināšanu

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu