Habiba tēvs: sodīšu savu dēlu smagāk nekā UFC

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Stephen R. Sylvanie/REUTERS

Habiba Nurmagomedova tēvs paziņojis, ka sodīs savu dēlu smagāk nekā UFC par sarīkotajām nekārtībām pēc cīņas, vēsta Business Insider. 

Abdulmanaps Nurmagomedovs ir cīkstoņa tēvs un treneris, kurš ir ļoti sarūgtināts par to, kā šī slavenā cīņa starp viņa dēlu un Konoru Makgreroru noslēdzās. 

"Mans sods un sankcijas pret manu dēlu būs daudz smagākas nekā UFC," atzinis Abdulmanaps.

Foto: EPA/LETA

Kā zināms, tad ilgi gaidītajā UFC (Ultimate Fighting Championship) cīņā starp īru Konoru Makgregoru un krievu Habibu Nurmagomedovu uzvaru izcīnīja Habibs, ceturtajā raundā pielietojot žņaugšanas paņēmienu, kas lika Makgregoram padoties.

Jau pirms šīs cīņas abu sportistu starpā valdīja lielas nesaskaņas un tas turpinājās arī pēc cīņas, kad Nurmagomedovs jau ringā Makgregora virzienā raidīja vairākus asus vārdus. Pēc tam viņš sāka runāt ar Makgregora sparinga partneri Dilonu Darisu, kurš atradās ārpus ringa. Pēc asas vārdu apmaiņas, krievs izlēca no ringa un un raidīja vairākus sitienus Darisa virzienā.

Taču ar to nekārtības nebeidzās. Ringā ielēca vairāki Nurmagomedova komandas treneri, kas sāka sist Makgregoru. Ringā ielēca vairāki apsardzes darbinieki, kas kautiņu izšķīra, pēc kura Makgregors savas komandas pavadībā atstāja arēnu. 

Ringā ienāca UFC prezidents Dana Vaits un paziņoja, ka nedos Nurmagomedovam jostu, jo viņš uztraucas, ka fani nesāks viņu apmētāt. Tas arī notika, kad Nurmagomedovs pameta ringu - viņam tika lieti virsū dzērieni un mesta virsū pārtika.

Pēc visa šī incidenta Habiba tēvs ir bijis ļoti sarūgtināts, jo savā ģimenē vienmēr ir mācījis disciplīnu un savaldību.

"Mana komanda un ģimene vienmēr ir bijusi slavena ar savu disciplīnu. Šo neatstāšu bez sekām, Habibs saņems sodu," sacīja treneris. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu