VP darbinieku lūdz apsūdzēt par bēgšanu no paša izraisītas avārijas, kurā cietis bērns

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Iekšējās drošības birojs (IDB) nodevis kriminālvajāšanas sākšanai kriminālprocesu pret kādu Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes amatpersonu, kurš izraisīja avāriju, kurā cieta bērns, un atstāja notikuma vietu, aģentūra LETA noskaidroja IDB.

IDB paziņojumā skaidrots, ka amatpersona, vadot transportlīdzekli, izraisīja satiksmes negadījumu, kurā bērns guva vidēja smaguma miesas bojājumus. Savukārt transportlīdzekļa vadītājs pēc negadījuma no notikuma vietas aizbrauca.

Avārija notikusi ārpus amatpersonas darba laika, vadot personīgo transportlīdzekli.

Kriminālvajāšanu lūgts sākt pēc Krimināllikuma 260. panta 1.1. daļas par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts vidēja smaguma miesas bojājums, kā arī pēc Krimināllikuma 262.1. panta otrās daļas par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu pēc ceļu satiksmes negadījuma, pārkāpjot noteikto kārtību, ja to izdarījis transportlīdzekļa vadītājs, kas izraisīja ceļu satiksmes negadījumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu