Mančestras "United" leģenda Rūnijs: Mourinju šobrīd ir viegls mērķis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PAUL ELLIS/AFP

Anglijas premjerlīgas futbola vienības Mančestras "United" galvenais treneris Žuzē Mourinju pēc vairākām neveiksmēm ir viegls mērķis, uzskata kluba leģenda Veins Rūnijs.

"United" aizvadītajā premjerlīgas spēļu kārtā ar 3:2 uzveica Ņūkāslas "United", atspēlējot divu vārtu deficītu, taču pirms tam klubs iepriekšējās četrās spēlēs neizjuta uzvaras garšu. Divi no mačiem bija premjerlīgā, bet pa vienam UEFA Čempionu līgā un Līgas kausā.

"Mančestras komandai šobrīd ir grūts sezonas sākums," medijam "The Telegraph" sacīja Rūnijs. "Zinu, ka Mourinju saņem daudz kritikas, taču esmu teicis, ka spēlētāji nedrīkst nokārt galvas un viņiem ir jāuzlabo savs sniegums."

Mančestras vienībai šis ir sliktākais sezonas sākums pēdējo 29 gadu laikā, kā dēļ ir apdraudēts komandas galvenā trenera Mourinju amats.

"Šīs neveiksmes ir radījuši vairāki faktori, un Mourinju ir viegls mērķis, taču spēlētājiem ir jākļūst labākiem," pārliecināts ir Rūnijs, kurš uzskata, ka pašreizējā "United" sastāvā pietrūkst pieredzes. "Tā ir jauna komanda un, iespējams, vairāki spēlētāji nav bijuši šādā situācijā, kad vienībā nav pieredzējušu spēlētāju, kuri palīdzētu pārvarēt grūtas situācijas."

Rūnijs ar 253 vārtiem ir visu laiku labākais "United" vārtu guvējs, bet šobrīd viņš pārstāv Amerikas Futbola līgas (MLS) čempionāta komandu Vašingtonas "United".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu