Hārtlija "Avangard" veic ierakstu KHL vēstures grāmatās

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Avangard

Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Omskas "Avangard" otrdien piedzīvoja trešo neveiksmi šosezon, bet uzmanības centrā ir kas cits - komanda kopumā izdarīja 64 metienus pa pretinieku vārtiem, bet tāpat nespēja svinēt uzvaru.

"Avangard" pretinieku laukumā ar 2:3 (0:3, 2:0, 0:0) atzina Ufas "Salavat Julajev" pārākumu.

Pirmā trešdaļa Hārtlija vadītajai vienībai bija neveiksmīga, jo tika zaudēti trīs vārti, kad ar diviem precīziem metieniem izcēlās Dmitrijs Kugriševs, bet vēl vienu precīzu metienu pievienoja Vjačeslavs Soloduhins. Jāatzīmē, ka "Salavat Julajev" šajā periodā izdarīja vien piecus metienus.

Tikmēr otrajā periodā "Avangard" rindās vārtus guva Maksims Čudinovs un Dāvids Dešarnī. Jāatzīmē, ka "Avangard" šajā periodā izdarīja 28 metienus, kamēr pretinieki nevienu (kas lidotu vārtu rāmī).

Noslēdzošajā spēles trešdaļā "Salavat Julajev" izdevās panākumu nosargāt, nezaudējot vārtus un liekot "Avangard" kapitulēt tikai trešo reizi šosezon.

Šīs spēles sakarā jāizceļ kāds fakts - "Avangard" izpildīja par 53 (!) metieniem vairāk nekā viņu pretinieki - 64 pret 11.

KHL rekordu uzstādīja Ufas vārtsargs Juha Metsola, kurš atvairīja 62 no 64 pretinieku metieniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu