Vaits: Makgregors jau nākamajā dienā man zvanīja un pieprasīja revanšu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP Photo/Seth Wenig

Jau vēstīts, ka ilgi gaidītajā UFC (Ultimate Fighting Championship) cīņā starp īru Konoru Makgregoru un krievu Habibu Nurmagomedovu uzvaru izcīnīja otrais, ceturtajā raundā pielietojot žņaugšanas paņēmienu, kas lika Makgregoram padoties.

UFC prezidents Dana Vaits sarunā ar ESPN atklāja, ka Makgregors vēlas revanšu.

"Nākamajā dienā pēc cīņas viņš jau man zvanīja un pieprasīja tūlītēju revanšu. Bet Habibam šobrīd notiek skaidrošanās ar Nevadas štata sporta komisiju. Nepieciešams sagaidīt, kāds būs lēmums par sarīkotajām nekārtībam Lasvegasā."

Kā zināms, Nurmagomedovs īsi pēc cīņas beigām izlēca no ringa un uzbruka Makgregora sparinga partnerim, bet divi pārstāvji no Nurmagomedova komandas pēc tam uzbruka ringā Makgregoram.

Vaits turpināja: "Paskatīsimies, kas no tā sanāks. Konors pieprasīja revanšu. Bet mums ir arī Tonijs Fērgusons, kurš izskatījās lieliski cīņā ar Petisu. Bet mēs jau vairākas reizes esam gribējuši sarīkot Toni un Habība cīņu, bet vienmēr tā pēdējā brīdī bija jāatceļ."

Jāatzīmē, ka Makgregoram šobrīd ir spēka līgums ar UFC par sešu cīņu aizvadīšanu.

Foto: UFC gada cīņa Habibs Nurmagomedovs pret Konoru Makgregoru

Jāpiebilst, ka pats Makgregors ar sociālās vietnes twitter.com starpniecību par vēlmi revanšēties atbildēja jau pāris stundas pēc cīņas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu