Lidostā "Rīga" aizturēts policijas meklēšanas izsludināts Latvijas pilsonis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Valsts robežsardzes amatpersonas otrdien lidostas "Rīga" robežkontroles punktā aizturējušas Latvijas pilsoni, kurš ir izsludināts policijas meklēšanā, informē Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Vīrietis aizturēts pirms izceļošanas uz Londonu.

Lidostas "Rīga" robežkontroles punktā arī konstatēts viens Krievijas pilsonis, kurš bija pārkāpis uzturēšanās nosacījumus Šengenas zonas valstīs. Persona saukta pie administratīvās atbildības. Tāpat lidostas robežkontroles punktā konstatēts viens nepilngadīgs Latvijas pilsonis, kuram nebija otra vecāka notariāli apstiprinātas pilnvaras bērna izceļošanai no valsts. Personai liegta izceļošana no valsts.

Savukārt Terehovas robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta diviem Krievijas pilsoņiem, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Personas atgrieztas uz izceļošanas valsti.

Kopumā aizvadītajā diennaktī Valsts robežsardzes amatpersonas konstatēja 39 likumpārkāpējus, tostarp 16 robežpārkāpējus uz ārējām robežām.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti piecām personām - diviem Lietuvas, diviem Krievijas un vienam Bulgārijas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības 18 personas - piecus Krievijas, četrus Baltkrievijas, četrus Lietuvas, divus Kirgizstānas, vienu Igaunijas, vienu Francijas un vienu Ukrainas pilsoni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu