Pogbā: nav jābūt kapteinim, lai motivētu komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Soccer Football - Premier League - Burnley v Manchester United - Turf Moor, Burnley, Britain - September 2, 2018  Manchester United's Paul Pogba with manager Jose Mourinho after being substituted off  REUTERS/Phil Noble  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.
Soccer Football - Premier League - Burnley v Manchester United - Turf Moor, Burnley, Britain - September 2, 2018 Manchester United's Paul Pogba with manager Jose Mourinho after being substituted off REUTERS/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. Foto: PHIL NOBLE/REUTERS

Futbolistam nav jābūt kapteinim, lai spētu motivēt komandu, uzskata Mančestras "United" pārstāvošais franču pussargs Pols Pogbā.

Pogbā pēdējā laikā ticis kritizēts par nespēju "United" komandā rādīt tādu sniegumu, ar kādu viņš izcēlās Francijas izlasē aizvadītajā Pasaules kausa finālturnīrā, kad aizsargs Adils Rami viņu nosauca par komandas "patieso līderi".

"Bija ļoti patīkami to dzirdēt no Adila," Pogbā sacīja AFP. "Es nekad neesmu izcēlis sevi, jo komanda mani izvirzīja pašreizējā pozīcijā, deva man brīvību izpaust sevi. Viņi man sniedza arī pārliecību un bez komandas biedru palīdzības es to nespētu."

Francijas izlasē Pogbā debitēja 2013.gadā, bet jau piedalījies trijos lielajos turnīros un aizvadījis 62 spēles.

"Savos 25 gados esmu starp divām spēlētāju grupām - pieredzējušajiem un jaunajiem. Tas ļauj man nodot vēstījumus ar iespēju tikt sadzirdētam," noteica Pogbā.

Ceturtdien pārbaudes spēlē Francija tiksies ar Īriju, bet otrdien UEFA Nāciju līgas spēlē sacentīsies ar Vāciju.

Tikmēr pēc nesaskaņām ar "United" galveno treneri Žuzē Mourinju, Pogbā septembrī zaudēja vicekapteiņa lomu klubā. Savukārt Francijas izlases kapteiņa amats nav viņa mērķis. "Nekad neesmu spēlējis izlasē, lai būtu tās kapteinis. Nav jābūt kapteinim, lai spētu motivēt komandu un ne vienmēr līderim ir apsējs ap roku."

Pogbā ir viens no sešiem Francijas futbolistiem, kuri pirmdien tika nominēti "Ballon d'Or" jeb "Zelta bumbas" balvai.

"Ir daudzi, kuri to būtu pelnījuši," sacīja Pogbā. "Ja tas nebūšu es, tad tikpat daudz, ja ne vairāk, to būtu pelnījis Antuāns Grīzmans, Kilians Mbapē, Ngolo Kantē vai Rafaels Varāns."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu