Saimniekšova Aivariņa simpātija piecūko īrētu mājvietu un pazūd bez pēdām (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/ Oleg Ilze Tabakovi

"Saimnieks meklē sievu" dalībnieka Aivara simpātija liepājniece Dace ir ierauta skaļā skandālā, sievietei īrētā mājvietā atstājot aiz sevis pamatīgu šmuci un pazūdot bez pēdām.

Sociālajā tīklā “Facebook” liepājnieki Oļegs un Ilze Tabakovi publicēja šausminošas fotogrāfijas, kur redzams piecūkots un izārdīts dzīvoklis.

“Ja vēlaties savu mājokli pārvēst par kūti, tad varat ielaist padzīvot šo dāmu. Liene, Dace, tā arī īsti nav zināms! Pazudusi bez pēdām, smaka, sūdi palikuši!” rakstīja dzīvokļa īpašnieki.

Nav zināms arī sievietes patiesais vārds – lai gan iepriekš medijos Aivariņa mīļotā dēvēta par Daci, kā arī ar šādu vārdu izveidots viņas “Facebook” profils, tagad atklājies, ka viņas vārds varētu būt Liene, par to stāstot cilvēkiem, kuri ar viņu ir uzauguši.

Tāpat komentāros atklājas, ka sieviete vairākkārt ir centusies pārdot mājokli, kurš nemaz nepieder viņai, aicinot interesentus nākt to skatīties.

Zinošākie komentētāji arī norādīja, ka sievietei ir zirgs, tādēļ tas varētu izskaidrot, kādēļ dzīvoklī atrodas salmi. Dažas sievietes ziņoja, ka sieviete Liepājā strādā par manikīra meistari un ir suņu audzētāja.

Mājvietas īpašnieki pēc tam publicēja foto, parādot, kā aiz nekaunīgās sievietes ir sakopuši vienu no istabām.

Foto: Facebook/ Oleg Ilze Tabakovi

Fotogalerija: "Saimnieks meklē sievu" 4. sezonas dalībnieki 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu