Nurmagomedovs: iespējams, savos 30 gados neesmu pārāk gudrs, bet visu izdarīju pareizi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/LETA

UFC čempions vieglajā svarā krievs Habibs Nurmagomedovs, kurš 6. oktobrī uzveica šī sporta veida atpazīstamāko seju īru Konoru Makgregoru izteicies, ka nenožēlo sarīkotas nekārtības pēc cīņas.

Kā zināms, Nurmagomedovs īsi pēc cīņas beigām izlēca no ringa un uzbruka Makgregora sparinga partnerim, bet divi pārstāvji no Nurmagomedova komandas pēc tam uzbruka ringā Makgregoram.

"Neko nenožēloju. Visu, ko izdarīju, darītu vēlreiz. Iespējams, savos 30 gados neesmu pārāk gudrs, bet visu izdarīju pareizi," sacīja Nurmagomedovs.

"Varbūt vienīgi cīņu beidzu pārāk ātri (Nurmagomedovs uzveica Makgregoru ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu - red.). Varēju nevis žņaugt, bet turpināt viņu sist. Bet tāpat viss izvērtās skaisti - viņš padevās," izteicās krievu cīkstonis.

Šobrīd pret Nurmagomedovu Nevadas štata sporta komisija uzsākusi izmeklēšanu par izraisīto incidentu. UFC prezidents Dana Vaits jau izteicies, ka Habiba honorārs par cīņu noteikti netiks izmaksāts pilnā apmērā. Tāpat viņam varētu piešķirt četru līdz sešu mēnešu diskvalifikāciju no cīņām ASV teritorijā, taču savu čempiona jostu viņš saglabās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu