"Lauku sētā" Zane piemāna sirdsāķīti Krišjāni, kā rezultātā puisis pamet šovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 11. oktobrī, LNT skatītāji sekoja līdzi kaislībām šovā “Lauku sēta”, kur jautrība sita augstu vilni. Starp ravēšanu, olu izaicinājumu un ievārījuma vārīšanu, saimnieki pārsteidza dalībniekus ar zaļumballi. Lustīgi danči, pirtošanās un, protams, pašu brūvēts “miestiņš”, kas nākamajā rītā daudziem lika justies manāmi sagurušiem.

Lauku sētā valdīja karsta vasariņa, tādēļ uz meiteņu ķermeņiem apģērba kļuva arvien mazāk – iespējams, tas bija veids, kā uzvarēt saimnieku uzdevumā, kurā katrai no komandām bija jāizravē 17 ķiploku vagas. Ravēšanas darbu vadītāju godā tika iecelti Eva un Dzintars. Dzintars ļoti rūpīgi centās organizēt darbus, ik uz soļa mainot ravēšanas stratēģiju, kas citiem nebija pa prātam. Taču dāmu komandā ravēšanu patiesi izbaudīja vien Līga, kamēr Zane sūkstījās, ka mugura sāp, kājas ir kļuvušas stīvas un grūti ir gan stāvēt, gan apsēsties, turklāt meiteņu īsie svārki manāmi musināja puišus - nezāles lidoja uz visām pusēm, bira solījumi precēt un ne tas vien.

Lauku sētā neiztika arī bez ogu lasīšanas un ievārījumu vārīšanas. Meitenes spraigā spēlē bija ieguvušas iespēju uz ogu lasīšanas uzdevumu savā komandā paņemt vienu puisi no pretējās komandas. Izvēle krita par labu Dairim, kas viņu pašu nemaz neapbēdināja, jo tā bija iespēja būt tuvāk lielajai Sanitai, kas jau krietnu laiki Dairim ir iekritusi sirdī.

Pēc labi padarīta darba bija laiks gatavoties zaļumballei - pavāri šoreiz bija kārtīgi pastrādājuši - galds vai lūza pušu no visa, kas tajā celts, saimniece uzbrūvējusi alu, bija arī pirts un dejas, puiši pa pliko leca dīķī, bet meitenes izbaudīja naksnīgu peldi.

Nākamajā rītā pēc ballītes dalībnieki bija pamatīgi “sadziedājušies”, taču kādam nakts ir bijusi pat pārāk gara - Krišjānis nemaz nedomāja celties un gulēja ķerrā, Rasmuss par to smejot jokoja, ka “Buļlu dzira teļiem nav domāta”, kāds cits jau streipuļoja pa vagām, kamēr Līga jau no sešiem rītā apzinīgi ķērās pie darba. Par spīti nogurumam, lielās Sanitas vadībā strādāja arī pārējie puiši, īpaši Dairis, jo Sanita skaidri norādīja: “Gribi gulēt blakus? Strādā!”.

Kā jau ierasts, pēc notikumiem bagātas nedēļas, dalībniekus sagaidīja izbalsošana un šoreiz šovu pameta nedēļas sliņķis Krišjānis. Gaužas asaras lēja Zane - Krišjānis bija apsolījis, ja tiks finālā, tad precēs viņu, tomēr kāzas Zanei ies secen. Vai Zanei izdosies atrast jaunu sirdsāķīti?

Fotogalerija: "Lauku sētas" 5. sērija

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu