Kautiņus izraisījušie krievu futbolisti aizturēti; draud pat piecu gadu cietumsods (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/TASS

Divi Krievijas izlases futbolisti - Aleksandrs Kokorins (Sanktpēterburgas "Zenit") un Pāvels Mamajevs ("Krasnodar") - par kautiņu izraisīšanu tikuši aizturēti, vēsta "Euronews"

"Euronews" arī ziņo, ka abiem sportistiem draud pat 5 gadu cietumsods.

Jau ziņots, ka pazīstamie Krievijas izlases futbolisti Aleksandrs Kokorins (Sanktpēterburgas "Zenit") un Pāvels Mamajevs ("Krasnodar") Maskavā iesaistījušies kautiņos, kā rezultātā cietuši divi cilvēki.

Pirmdien no rīta abi futbolisti kopā ar draugiem pēc striptīza kluba apmeklējuma sāka spārdīt stāvvietā novietotās automašīnas, par ko saņēma aizrādījumu.

Futbolisti piezīmi izteikušo izvilka no viņa mašīnas, nogāza zemē un spārdīja kājām, pārsitot galvu. Vēlāk cietušo - "Pirmā kanāla" programmu vadītājas Olgas Ušakovas šoferi - nogādāja reanimācijā, kur konstatēts smadzeņu satricinājums.

Tiesa, bravūrīgajai grupai ar vienu incidentu nepietika un pāris stundas vēlāk viņi iesaistījās citā kautiņā. Futbolisti ar draugiem skaļi uzvedās kādā no Maskavas kafejnīcām, saņemdami personāla un apmeklētāju aizrādījumus.

Tā rezultātā viņi izraisīja vēl vienu kautiņu, kurā Kokorins ar krēslu pa galvu iesita Denisam Pakam, kurš ir Krievijas Rūpniecības ministrijas ierēdnis. Tāpat kautiņā cieta zinātniskā centra "Nami" ģenerāldirektors Sergejs Gaisins.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu