"Bērni pārņem internetu!" Ko Apollo nopratināšanā izvēlas skolēni?

Beāte Leigute
, Izklaides sadaļas redaktore
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šogad no 8. līdz 12. oktobrim Latvijā norisinās Karjeras nedēļa, kuras laikā jauniešiem ir iespēja iepazīt un plānot savu nākotnes nodarbošanos, tikties ar dažādu profesiju pārstāvjiem, apmeklēt uzņēmumus un karjeras konsultācijas.

12. oktobrī arī pie portāla Apollo.lv un Tvnet.lv ciemojās 3.b klases skolēni no Rīgas Centra daiļamatniecības pamatskolas, vizītes laikā iepazīstot žurnālista un redaktora darbu, filmējoties video un piedzīvojot fotosesiju pie fotogrāfa.

Kā vienai no aktivitātēm seši drosmīgākie bērni piekrita filmēties "Apollo nopratina" video, kopā atbildot uz 18 nenopietniem izvēles jautājumiem. Peldēšanās vai lēkāšana pa batutu, latviešu valoda vai matemātika, draudzēšanās ar puišiem vai ar meitenēm - ko izvēlēsies 3.b klases skolēni? 

Kā pēc vizītes atklāj klases audzinātāja, viņai prieks, ka Karjeras dienas rada priekšstatu par profesiju daudzveidību. "Šis bija jauks pasākums, jo bērni uzzina par daudzām profesijām un to, ka jābūt dažādām prasmēm, jo dzīvē tās visas noderēs. Ir svarīgi jau no mazotnes interesēties par dažādām lietām. Svarīgi, ka vecāki atbalsta bērnu intereses."

"Bērni pārņem internetu!" priecīgs par redzēto iesaucās kāds skolēns.

Fotogalerija: Karjeras dienas 2018 Apollo un Tvnet redakcijā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu