Inna Maligina ar civilvīru naudas dēļ tiesājas jau astoņus gadus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

​Žurnāla “Vakara Ziņas” rīcībā nonākuši tiesvedības materiāli, kuros pēc diviem smagiem Krimināllikuma pantiem tiek apsūdzēts pāragri mirušā miljonāra Valērija Maligina pirmās sievas Innas Maliginas civilvīrs Oļegs. Izrādās, ka tiesvedība abu starpā ieilgusi jau astoņus gadus.

Oļegs sarunā ar izdevumu apgalvoja, ka visā vainīga dzīvesbiedrene, jo viņai neesot bijusi vajadzīga ģimene un neinteresējušas rūpes par meitām. “Inna pret mani vērsās policijā, jo viņai bija nepieciešama tikai nauda. Mani jau sākumā Valērijs brīdināja, ka tas pie laba nenovedīs, bet ko tu padarīsi, biju iemīlējies,” žurnālam pastāstīja civilvīrs, piebilstot, ka pēc apsūdzību izvirzīšanas vairs nav bijis savās mājās, kur tagad dzīvo Inna.

Izrādās, ka Oļegs un Inna bijuši pazīstami jau iepriekš – viņš savulaik gājis medībās kopā ar Valēriju, kurš tolaik vēl bija precējies ar pirmo sievu.

Kā zināms, Valsts policijā (VP) saņemtie ekspertīžu rezultāti apstiprinājuši, ka pagājušā gada nogalē AS "Olainfarm" vadītājs un līdzīpašnieks Valērijs Maligins nav miris vardarbīgā nāvē, aģentūrai LETA apstiprināja VP preses pārstāve Elīna Sprudzāne.

Vīrietis esot miris "dabiskā nāvē", taču precīzu nāves cēloni policija nedrīkstot atklāt.

Kriminālprocess formāli vēl nav izbeigts, jo nepieciešams veikt pārējās izmeklēšanas darbības.

Jau drīz pēc Maligina nāves policija paziņoja, ka viņam ārējas vardarbīgas nāves pazīmes nav konstatētas.

Jau ziņots, ka Maligins mūžībā aizgāja decembra sākumā 52 gadu vecumā. Mirušais atrasts savā dzīvesvietā Jūrmalā.

Fotogalerija: Atvadīšanās no "Olainfarm" vadītāja Valērija Maligina

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu