"Lakers" un "Warriors" pirmssezonas duelis skatītākais NBA vēsturē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Losandželosas "Lakers" un Goldensteitas "Warriors" spēle, kas 11. oktobrī norisinājās Lasvegasā, kļuvusi par visu laiku skatītāko Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmssezonas maču televīzijā, vēsta ESPN. 

Uzvaru ar 123:113 (31:34, 30:23, 40:35, 22:21) svinēja "Lakers". 

Lebrons Džeimss iemeta 15 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles. Par rezultatīvāko spēlētāju mačā kļuva viņa komandas biedrs Brendons Ingrams, kuram gūti 26 punkti. Savukārt "Warriors" rindās 23 punkti Stefanam Karija, 20 Klejam Tomsonam, bet Kevinam Durentam 18.

Šo spēli televīzijā vismaz 15 minūtes vēroja teju divi miljoni (1,98) skatītāju - tas ir lielākais skaits NBA pirmssezonas spēļu vēsturē.

Jaunā NBA sezona ar divām spēlēm sāksies naktī uz 17. oktobri, kad Bostonas "Celtics" uzņems Filadelfijas "76ers", bet "Warriors" gaidāms duelis ar Oklahomsitijas "Thunder".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu