Bolts gūst pirmos vārtus profesionāla futbolista karjerā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaules sprinta leģenda Useins Bolts no Jamaikas piektdien guva savus pirmos vārtus profesionāla futbolista ādā.

Bolts pašlaik cenšas izturēt pārbaudes laiku Austrālijas augstākās līgas futbola komandā Gosfordas "Mariners", kam pievienojās augustā.

Piektdien "Mariners" aizvadīja pārbaudes maču ar otrās līgas klubu "Macarthur South West United", turklāt Boltam pirmo reizi pārbaudes laikā tika dota iespēja uzsākt sākumsastāvā.

Jamaikietis, darbojoties uzbrucēja pozīcijā, sākotnēji neizmantoja pāris vārtu gūšanas iespējas, tomēr izskaņā guva komandas noslēdzošos divus vārtus, palīdzot tai izcīnīt uzvaru ar 4:0.

"Es pieļāvu pāris kļūdas, bet esmu priecīgs, ka man tika dota iespēja sevi pierādīt. Esmu lepns par sevi," pēc nonākšanas no laukuma teica Bolts. "Lieliska sajūta, kad gūsti savus pirmos vārtus profesionālajā futbolā. Šo nedēļu laikā esmu iemācījies daudz, es progresēju."

Tikmēr "Mariners" kluba vadība plānojot Boltu atstāj komandā vismaz līdz janvārim, bet, ja jamaikietis gribēs palikt ilgāk, viņš to droši varēšot darīt.

Austrālijas čempionāta jaunā sezona sāksies nākamnedēļ.

Vieglatlēta karjeru noslēgušais Bolts jau iepriekš vairākkārt pauda vēlmi sākt profesionāla futbolista karjeru, taču līdz šim viņam ar šī mērķa sasniegšanu nesekmējās.

Marta izskaņā Bolts devās uz pārbaudēm Vācijas bundeslīgas komandā Dortmundes "Borussia" un aizvadīja dažus treniņus kopā ar komandu. Tāpat viņš viesojies klubos Norvēģijā un Dienvidāfrikā.

Jamaikas sprinteris ir pasaules rekordists 100 un 200 metru metru distancēs. Simts metrus viņš savulaik veica 9,58 sekundēs, bet divas reizes garāku distanci noskrēja 19,19 sekundēs.

Bolts sprintera karjeru noslēdza pēc pagājušā gada pasaules čempionāta. Viņš ir astoņu olimpisko zelta medaļu un 14 pasaules čempionāta medaļu īpašnieks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu