Slokā par dažādu narkotisko vielu realizāciju aizturēti divi vīrieši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirknī no iedzīvotājiem tika saņemta informācija par narkotisko vielu iespējamām tirdzniecības vietām Slokas mikrorajonā.

Reaģējot uz informāciju, Jūrmalas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki šajā otrdienā, 9. oktobrī, veica profilaktiskos pasākumus ar mērķi apkarot narkotisko vielu nelikumīgu apriti.

Likumsargi aizdomās par narkotiku realizāciju aizturēja divus vīriešus, kuru dzīvesvietās tika veikta kratīšana. Tās laikā tika atrastas un atsavinātas vairākas nezināmas izcelsmes vielas, tabletes, kā arī svari ar narkotisko vielu paliekām.

Tika nozīmēta ekspertīze, lai noskaidrotu izņemto vielu un tablešu sastāvu. Ekspertīzes rezultātā noskaidrots, ka pie vīriešiem atradās 0,47 g karfentanila, 11 g marihuānas un 22 klonazepāma tabletes.

Aizturētie vīrieši dzimuši 1962. un 1980. gadā. Viens no viņiem, 1980. gadā dzimušais vīrietis, jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par noziegumiem, kas saistīti ar narkotikām.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 253./1 panta trešās daļas – par narkotisko vielu neatļautu realizēšanu un glabāšanu realizācijas nolūkā, ja to izdarījusi organizēta grupa. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Vakar, 11. oktobrī, abiem aizturētajiem vīriešiem tika piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu