Ankipāns: esam uz pareizā ceļa, lai atgūtu savu patieso spēku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: EPA/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" galvenajam trenerim Ģirtam Ankipānam pēc zaudēta regulārā čempionāta mača patika spēlētāju attieksme.

"Dinamo" piektdien KHL spēlē savā laukumā ar 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) piekāpās Latvijas aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētajai Pekinas "Kuņluņ Red Star" komandai, ciešot sesto neveiksmi pēc kārtas.

Vienīgos vārtus "Dinamo" rindās guva Andris Džeriņš, bet "Kuņluņ Red Star" sastāvā ar precīziem metieniem izcēlās Ville Lajunens, Olli Palola un Brendons Jips

"Šī bija laba spēle, kurā rādījām ļoti saturīgu hokeju," pēc spēles preses konferencē sacīja Ankipāns. "Darījām visu, lai uzvarētu un mums pietrūka pavisam maz. Man ļoti patika spēlētāju attieksme un uzskatu, ka šobrīd dodamies pareizajā virzienā. Esam uz pareizā ceļa, lai atgūtu savu patieso spēku, taču šodien nepaveicās."

Rēdliham šī bija debijas spēle Pekinas vienības rindās, kamēr "Dinamo" sastāvā pirmo maču aizvadīja uzbrucējs Rihards Marenis. "Man patika Mareņa sniegums. Viņš komandai deva enerģiju," noslēdza Ankipāns.

"Bijām labi sagatavojusies un mums bija veiksmīgi pirmie divi periodi," noteica Pekinas komandas galvenais treneris Jussi Tapola. "Rīdzinieki gan beigas tika pie iespējas, bet mēs spējām noturēt uzvaru. Šobrīd dodamies pareizajā virzienā."

Rēdlihs šajā spēlē laukumā pavadīja 17 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu spēka paņēmienu, bet ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

"Iepriekš nebiju redzējis viņu spēlējam," sacīja Tapola. "Lai izvērtētu šo spēlētāju, izmantojām pieejamos datus par iepriekšējo sezonu. Rēdlihs ir ļoti labs aizsargs un šodien mums ļoti palīdzēja. Domāju, viņam nebija viegli spēlēt pret savu bijušo komandu."

Rīdzinieki ir uzsākuši trīs mājas spēļu sēriju, jo svētdien uzņems finansiālā krīzē esošo Vladivostokas "Admiral", bet otrdien spēlēs ar Habarovskas "Amur" hokejistiem.

Rīgas "Dinamo" šosezon KHL čempionātā 16 spēlēs ir izcīnījusi sešas uzvaras, ar 13 punktiem ieņemot astoto vietu Rietumu konferencē, bet "Kuņluņ Red Star" ar 16 punktiem 16 mačos ir Austrumu konferences devītajā pozīcijā.

Pekinas kluba prezidents ir Raitis Pilsētnieks, kurš šos pienākumus veica jau pērn.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu