Šķēle atkal rezultatīvs, bet komandai piektā neveiksme pēc kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sharks-antibes.com

Latvijas izlases basketbolists Aigars Šķēle piektdien guva 14 punktus Francijas čempionāta mačā, taču neglāba Antibas "Sharks" komandu no piektā zaudējuma pēc kārtas.

Antibas komanda viesos ar rezultātu 87:98 (18:15, 15:29, 21:18, 21:13, 7:7, 5:16) otrajā pagarinājumā piekāpās Leportelas ESSM komandai, sezonu turpinot bez uzvarām.

Šķēle spēlēja 28 minūtes 28 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no pieciem divpunktu metieniem, vienu no sešiem tālmetieniem un piecus no astoņiem divpunktu metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu piespēli, pieļāva divas kļūdas, vienu reizi pārkāpa noteikumus un izprovocēja četras piezīmes, tikdams pie desmit efektivitātes koeficienta punktiem.

Šķēles pārstāvētajā komandā rezultatīvākais ar 23 punktiem bija amerikānis Denijs Gibsons.

Antibas "Sharks" turnīra tabulā starp 18 komandām dala pēdējo vietu ar "Fos-sur-Mer" vienību, kas arī pagaidām visās piecās spēlēs ir cietusi neveiksmes.

Pašlaik 25 gadus vecais Šķēle uz Franciju pārcēlās šovasar, ar Antibas klubu parakstot līgumu uz vienu gadu. Iepriekšējos divus gadus viņš spēlēja "Ventspilī". Aizvadītajā sezonā Šķēle bija viens no galvenajiem stūrakmeņiem, kāpēc komanda "OlyBet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālā ar 4-2 pieveica "VEF Rīga", turklāt viņš tika atzīts arī par sērijas vērtīgāko spēlētāju.

Antibas vienība aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma 16.vietu. Šī komanda par Francijas čempioni kronēta trīs reizes, bet pēdējais tituls tika izcīnīts tālajā 1995.gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu