Privātmājā Tallinā atrasti divu bērnu līķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Sestdien, 13. oktobrī, pulksten 18.11 atbildīgie dienesti saņēmuši ziņojumu, ka kādā Tallinas privātmājā atrasti četrus un septiņus gadus vecu bērnu līķi, vēsta portāls "Postimees". 

Sākotnējā informācija liecina, ka notikusi gāzes noplūde un bērnu nāves cēlonis varētu būt saindēšanās ar gāzi.

Neatliekamā medicīniskā palīdzība slimnīcā no tās pašas mājas nogādājusi bērnu vecākus un viņu divus gadus veco atvasi. 

Pašlaik zināms, ka tās pašas mājas otrā pusē arī notikusi gāzes noplūde, bet cilvēki, kas atradušies šajā mājas daļā, nav cietuši.

Glābēji pārbauda mājas, kurām ir vienota gāzes piegādes sistēma, lai pārliecinātos, ka cilvēkiem briesmas nedraud. Tikmēr glābēji turpina pārbaudes.

Traģisko notikumu vietā strādā policijas eksperti un glābēji, lai noskaidrotu notikušā apstākļus. 

Sākta izmeklēšana, lai noskaidrotu gāzes noplūdes iemeslus, pavēstījuši Igaunijas atbildīgie dienesti.

Igaunijas glābšanas dienesti arī izsūtījuši atgādinājumu, kā rīkoties iespējamas gāzes noplūdes gadījumā. Gāzes aprīkojumu jāpārbauda vismaz vienu reizi gada laikā. Ja ir aizdomas, ka gāze noplūst, nekavējoties jāatver visi logi un durvis, jāizsauc atbildīgos dienestus. Ja pasliktinājies veselības stāvoklis, nepieciešams izsaukt neatliekamo medicīnisko palīdzību. Saindēšanās ar gāzi simptomi: slikta dūša, galvas reiboņi un sāpes, dubultošanās, miegainība. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu