Peiners Turcijā turpina rezultatīvi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Darüşşafaka Basketbol

Latvijas izlases basketbolists Žanis Peiners svētdien guva 18 punktus savā otrajā mačā Turcijas augstākajā līgā, viņa pārstāvētajai Stambulas "Dariššafaka Tekfen" ciešot zaudējumu.

"Darussafaka Tekfen" pretinieku laukumā ar rezultātu 72:75 (26:20, 16:24, 18:9, 12:22) piekāpās Stambulas "Anadolu Efes"

Peiners šajā spēlē laukumā pavadīja 30 minūtes un 24 sekundes, šajā laikā gūstot divus no trim divpunktu metieniem un un trīs no četriem tālmetieniem, kā arī visus piecus soda metienus. Peiners sakrāja arī trīs atlēkušās bumbas un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kā arī pārtvēra vienu bumbu aizsardzībā.

Latvijas basketbolists pieļāva arī trīs kļūdas, taču bija rezultatīvākais spēlētājs savā komandā.

Savā debijas spēlē "Darussafaka Tekfen" rindās pirmajā Turcijas čempionāta mačā Peiners guva 16 punktus pret "Gaziantep" komandu, viņa pārstāvētajai vienībai gan maču zaudējot ar 62:63

Pašlaik 28 gadus vecais Peiners Stambulas vienības rindas papildināja jūnijā, parakstot līgumu pēc sistēmas 1+1.

Iepriekšējo sezonu Peiners pavadīja Lietuvas klubā Panevēžas "Lietkabelis", kur bija viens no vienības līderiem un izpelnījās interesi no citām komandām Vācijā, VTB Vienotajā līgā un Turcijā.

"Darussafaka" iepriekšējā sezonā triumfēja ULEB Eirokausā, izcīnot tiesības šajā sezonā startēt ULEB Eirolīgā. Savukārt Turcijas čempionātā tā regulārajā turnīrā ieņēma sesto vietu, bet "play-off" apstājās ceturtdaļfinālā, kur atzina Stambulas "Anadolu Efes" pārākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu