Mūķenes lomas atveidotāja, pati nezinot, nodejo striptīzu policistiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Vācijas TV seriālu aktrise Antje Meninga izlēma publiski izģērbties kādas automašīnas priekšā, nezinot, ka tajā sēž civiliedzīvotāju apģērbā tērpti policisti, kuri vēroja ceļu satiksmi un iemūžināja viņas pikanto deju uznācienu.

Kā redzams publiskotajos kadros, Meninga lēni dejo caurspīdīgā krekliņā bez krūštura un paceļ svārkus. Policisti atklāja, ka viņa ir parādījusi savus dzimumorgānus un sēžamvietu.

40 gadus vecā aktrise vēlāk paskaidroja, ka ir izlēmusi izģērbties, pakļaujoties pēkšņam impulsam. “Pāris nedēļas atpakaļ, autostāvvietā, es parādīju savu pēcpusi trīs vīriešiem, kuri kaut ko aktīvi apsprieda. Es pacēlu svārkus, zem kuriem nekas nebija uzvilkts. Es nevarēju noteikt, ka viņi ir policisti."

Aktrisei ir piemērots naudas sods 1200 eiro apmērā par nepiedienīgu uzvedību sabiedriskā vietā. Meninga gan paziņoja, ka nepiekrīt sodam, jo policija viņai nelūdza apstāties un nepaziņoja, ka tiek iemūžināta videoklipā. Tāpat viņa uzskata, ka "izģērbšanās ir dabiska", un nevēlas dzīvot sabiedrībā, kur "nevar nedaudz pamuļķoties".

Sieviete ieguva slavu Vācijā, pateicoties mūķenes lomai seriālā "For Heaven's Sake", kas tika uzņemts 2007. līdz 2009. gadam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu