Karaliskās ģimenes pieaugums! Apstiprinājušās baumas par Meganas Mārklas grūtniecību (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Princis Harijs un viņa sieva, Saseksas hercogiene Megana Mārkla 2019. gada pavasarī kļūs par vecākiem abu pirmdzimtajam, apstiprina Kensingtonas pils.

“Viņu karaliskās augstības Saseksas hercogs un hercogiene ir ļoti priecīgi paziņot, ka hercogiene 2019. gada pavasarī pasaulē laidīs bērnu. Viņu karaliskās augstības novērtē atbalstu, ko ir saņēmuši no cilvēkiem visā pasaulē kopš viņu kāzām maijā, un priecājās, ka var dalīties šajās laimīgajās ziņās ar sabiedrību,” teikts pils paziņojumā.

Harijs un Megana apprecējās šā gada maija, kopš tā laika regulāri uzvirmojot baumām par Mārklas grūtniecību. Brīvdienās notikušajās prinča Harija māsīcas, princeses Eiženijas kāzas Saseksas hercogiene ieradās "aizdomīgi" plata piegriezuma mētelī, kas jau radīja runas par pāra drīzo laimi.

Līdz šim gan nav pieejama sīkāka informācija par gaidāmā bērna dzimumu vai to, kā jūtas Mārkla.

Paziņojums par grūtniecību seko pirms pāra oficiālās 16 dienu vizītes tūres Austrālijā un Klusā okeāna dienvidos. Šis ceļojums ir pirmā pāra oficiālā starptautiskā tūre.

Fotogalerija: Mārkla karaliskajās kāzās ierodas aizdomīgi platā mētelī

Fotogalerija: Mārklas platās kleitas izvēle

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu