"Lauku sētas" Ingars atklāj, kā radies mīlas stāsts ar Zani un ko viņš domā par Krišjāni

Ekskluzīvi Apollo
Beāte Leigute
, Izklaides sadaļas redaktore
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto/ Personīgais arhīvs

Nesen Apollo.lv ziņoja, ka šova "Lauku sēta" faniem patīkamu pārsteigumu ir sagādājuši dalībnieki Ingars Babčuks un Zane Sterķe - pēc šova filmēšanas pasākumu organizators (24) un grāmatvede (24) ir izveidojuši attiecības. Tagad intervijā Apollo.lv Ingars atklāja, kā sācies mīlasstāsts ar Zani un kādi ir viņa nolūki attiecībā pret meiteni. 

Lai gan Ingars pats šovu pameta jau trešajā sērijā, viņš savu izvēli nenožēlo. "Man noteikti nepietrūka darbu, negulēto stundu. Vienīgais, kā pietrūka no "Lauku sētas", bija paši dalībnieki. Pēc iziešanas divas dienas mēģināju atžirgt no visa, ko biju piedzīvojis, esot "Lauku sētā". Un, kad šovs parādījās televīzijas ekrānos, mana dzīve mainījās par 180 grādiem. Nemitīgi kāds raksta, aicina draudzēties, sveicina! Ir aizraujoši. No mājas vairs ar izspūrušiem matiem neiziet!"

Lai gan šova laikā Zanei bija izveidojušās abpusējas simpātijas ar Krišjāni, pēc filmēšanas viņas sirdi iekaroja tieši Ingars. "Mūsu mīlasstāsts ar Zani aizsākās septembrī. Varētu teikt, ka tajā brīdī, kad bija pirmā raidījuma pārraide. Tā pavisam netīši mēs palikām par pāri! Visu laiku bijām labi draugi, bet draudzība pārvērtās nedaudz citādāk. Sākumā paši vairs nesapratām, kas mēs esam. Draugi vai kas vairāk."

Viss gan nav bijis tik vienkārši, jo jauniešu vidū bija izveidojies tāds kā mīlas trijstūris ar Krišjāni pa vidu, kurš pat šova laika solīja Zani apprecēt.

"Pēc filmēšanas, protams, Zane vēl bija kopā ar Krišjāni. Bet tad viņi nolēma, ka nav viens otram radīti. Bet arī pēc viņu šķiršanās mēs ar Zani bijām tikai draugi. Tāpēc neuzskatu, ka es būtu Zani nocēlis. Un noteikti, ja viņi būtu bijuši kopā, tad es nejauktos viņu attiecībās," tā Ingars. 

Vaicāts, vai Krišjāni pilsētnieks uztver kā konkurentu, Ingars to noliedz. "Krišjāni kā konkurentu es redzēju "Lauku sētā". Bet tagad - kāda vairs konkurence. Man ir prieks, ka viņam klājas labi. Un man nav nekāda naida pret viņu. Man vispār ir prieks, ja tiem, kurus pazīstu, klājas labi. Kontaktus gan neuzturam abi. Bet tāpat priecājos."

Ingars stāsta, ka skaļus precību solījumus Zanei vēl negrasās izteikt, jo vēlas attiecības attīstīt pakāpeniski. "Mēs vēl ar Zani nedzīvojam kopā. Nav ko sasteigt. Un precēties arī netaisāmies tuvākajā laikā! Mēs baudām mirkli. Tiekamies nedēļas nogalēs, apmeklējam kopīgi pasākumus. Dzīvosim, redzēsim. Gan jau kādreiz paspēsim arī kopā padzīvot. Un mana dzīvesvieta nav tālu no Rīgas, tā ka satikties varam jebkurā laikā."

Kā stāsta Ingars, "Lauku sētas" dalībnieki turpina sazināties un tikties arī pēc šova filmēšanas. 

Fotogalerija: "Lauku sētas" Ingars un Zane

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu