Reperis 50 Cent dosies uz Dagestānu, lai apspriestu Nurmagomedova pievienošanos "Bellator"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Amerikāņu reperis 50 Cent ir pieņēmis Krievijas MMA cīkstoņa Habiba Nurmagomedova ielūgumu ierasties Dagestānā un apspriest sportista iespējamo pāreju no UFC kompānijas uz "Bellator". 

“Es pieņemu Habiba piedāvājumu doties uz Dagestānu, lai tiktos ar sportistu un viņa komandu, kad pabeigšu darbu pie sava televīzijas seriāla “Power” jaunās sezonas filmēšanas,” sociālajos tīklos pavēstīja reperis.

50 Cent Numagomedovu nodēvēja par jauno MMA seju un apstiprināja, ka vēlas ar viņu sadarboties. Tāpat viņš piedāvāja sportistam 2 miljonus ASV dolāru, ja Nurmagomedovs pievienosies konkurējošai kompānijai.

Kā ziņots, ilgi gaidītajā UFC (Ultimate Fighting Championship) cīņā starp īru Konoru Makgregoru un krievu Habibu Nurmagomedovu uzvaru izcīnīja otrais, taču starptautisku uzmanību piesaistīja notikumi pēc cīņas, kad krievs izlēca no ringa un ar dūrēm metās virsū Makgregora sparinga partnerim Dilonam Darisam. Savukārt Khabiba komandas biedri Zubaira Tukhugovs un Islams Makačevs uzbruka Makgregoram.

Kā sodu UFC prezidents Dana Vaits ir aizliedzis Tukhugovam un Makačevam uz nenoteiktu laiku cīnīties, kā arī draudējis viņus atbrīvot no līgumiem.

Atbildot Vaita rīcībai, 30 gadus vecais Nurmagomedovs draudēja aiziet no UFC, ja viņa komandas biedrus turpinās sodīt.

Uz 50 Cent aicinājumu nekavējoties atbildēja arī Nurmagomedovs, kurš uzaicināja reperi ierasties pie viņa Dagestānā, lai apspriestu piedāvājuma detaļas.

Fotogalerija: UFC gada cīņa - Habibs Nurmagomedovs pret Konoru Makgregoru

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu