Arestēts meksikāņu pāris, kas ratiņos pārvadāja noslepkavotu cilvēku ķermeņa daļas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EFE / FGEM / Scanpix

Meksikā arestēts pāris, kas pārvietojās pa pilsētu ar bērnu ratiņiem, kuros bija paslēptas cilvēku ķermeņa daļas. Viņi kopumā varētu būt izdarījuši 20 slepkavības, ziņo portāls CNN.

Sieviete un vīrietis tika aizturēti otrdien, Mehiko pilsētas Ekatepekas rajonā, uz aizdomu pamata par desmit sieviešu slepkavību. Tomēr vīrietis apgalvo, ka viņi kopā ir nogalinājuši 20 upurus. 

Policija aizturējusi pāri, izmeklējot trīs sieviešu un divus mēnešus veca bērna pazušanu. Viņi cerēja ratos atrast bērnu, tā vietā atrada sadalītas ķermeņa daļas. Vīrietis policijā atklājis precīzas detaļas par desmit slepkavībām.

Pāra mājā policija atrada desmit spaiņus ar cilvēku ķermeņa daļām un cementu. Vēl ietītas plastmasas maisos daļas tika atrastas pāra ledusskapī. Pāris mājā dzīvoja kopā ar saviem trim bērniem. 

Izmeklētāji šobrīd skaidro, vai vīrietis un sieviete ir patiešām izdarījuši noziegumus, vai arī tā ir tikai sociopātiem un sērijveida slepkavām tipiska lepošanās. Policists, kas pāri aizturējis, skaidro, ka vīrietis tik ļoti mierīgā un normālā manierē stāstīja, ko ir izdarījis, ka viņš vēlējies, lai cilvēki zina, kā viņš izskatās un ko viņš nodarījis.

Aizdomās turamais atzinies, ka divus mēnešus veco bērnu pārdevis vienai no savām upurēm. 

Mehiko pilsētā šis notikums izraisījis plašu cilvēku sašutumu, viņi devušies demonstrācijās, nesot baltus ziedus un sveces, tādā veidā protestējot pret vardarbību pret sievietēm un jaunām meitenēm. 

2016. gadā Mehiko katru dienu tika nogalinātas aptuveni septiņas meitenes un sievietes.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu