Ko par tavu mājas mīluli vēsta tā horoskops?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Pasaulē viens no lasītākajiem tēmatiem ir horoskopi. Saderības, ķīniešu, astroloģiskais un kādi tik vēl ne. Astrostyle dibinātājas Astrotwins ir izstrādājušas horoskopus arī mājas mīluļiem. Varbūt tieši astroloģiskais raksturojums ir tas, kas jāņem vērā, izvēloties četrkājaino draugu?

Auns (21. marts - 19. aprīlis)

Foto: AP/Scanpix

Ja tavs fitnesa treneris tevi nespēj piespiest iet uz sporta zāli, tad tev vajag mājdzīvnieku, kas dzimis auna zīmē. Neatkarīgi no sugas un šķirnes, šie mājdzīvnieki būs enerģijas pilni, garantējot tev pastaigas svaigā gaisā un svara zudumu ilgtermiņā, jo auna zīmē dzimušie ir ļoti aktīvi. Šie četrkājainie draugi ir dzīvespriecīgi, rotaļīgi un labi saprotas ar bērniem.. gandrīz vienmēr.

Aunam patīk būt galvenajam, tāpēc, ja ģimenē gaidāms pieaugums, nedrīkst novērst uzmanību no mīluļa. Viņš tev nekad nepiedos, ja neliksi viņam justies kā "vienīgajam bērnam ģimenē". Auna zīmē dzimušais mīlulis ir diezgan liels egoists, ja runa ir par uzmanības vai ēdiena dalīšanu. Uzmanības deficītu pūkainais (vai ne tik pūkainais) draugs kompensēs ar piečurātu paklāju vai dārgāko kurpju sagraušanu.

Vērsis (20. aprīlis - 20. maijs)

Foto: Reuters/ScanPix

Vai ideja par spilvena dalīšanu ar savu mīluli šķiet kā visu sapņu piepildījums? Ja jā, tad vērša zīmē dzimis kaķēns vai kucēns ir domāts tev! Šie mājdzīvnieki ir pasīvi. Vairāk par gulēšanu tie mīl tikai gulēšanu kopā ar saimnieku. Vērši ar lielām grūtībām pakļaujas jebkāda veida komandām, ja vien uz spēles nav likts kāds gards našķis. Vairāk par gulēšanu tie mīl tikai ēšanu.

Viņi ir sava veida gardēži, tāpēc saimniekam noteikti ir jāpiedomā pie ēdienkartes, ņemot vērā, ka šis nu noteikti nebūs tas mājdzīvnieks, kas gribēs skriet līdzi maratonā. Šiem mīluļiem ļoti patīk pieskārieni - glaudīšana, ņurcīšana un kasīšana. Vēl vairāk tiem patīk, ja tas viss notiek pie grūmera SPA salonā, kamēr saimnieks izvēlas kārtējo kakla siksnu, kas izceļ mīluļa acu krāsu.

Dvīņi (21. maijs - 20. jūnijs)

Foto: AP/Scanpix

Vai tu meklē sev cirka dzīvnieku? Dvīņu zīmē dzimušie mājdzīvnieki ir drosmīgi. Viņi prot pārsteigt ar veikliem kūleņiem, dažādiem trikiem un, ja nepieciešams, var arī izlēkt caur liesmojošu riņķi. Pirms adoptē dvīni, pārliecinies, ka tavi logi ir gatavoti no dubultā stikla, bet durvis ir zobu un nagu drošas, jo dvīņi ir tik draudzīgi, ka bieži vien gribēs paviesoties pie kaimiņiem, vai padraudzēties ar visiem divkājainajiem un četrkājainajiem, kas pārvietojas pa piemājas ieliņu.

Dvīņiem ir raksturīgas slaidas kājas, atvainojamies, ķepas, tāpēc lielākais ieguldījums būs rotaļlietās, kas nodrošinās aktivitātes visas dienas garumā. Gan kaķi, gan suņi, kas dzimuši dvīņu zīmē, ir ļoti sabiedriski, tāpēc neiebildīs, ja nebūs vienīgie lolojumi ģimenē. Starp citu, viņi ir labi atdarinātāji, tāpēc nebrīnies, ja tavam zeltainajam retrīveram pēkšņi iegaršojusies kaķu barība, bet persietis atnes bumbiņu.

Vēzis (21. jūnijs - 22. jūlijs)

Foto: Sputnik/Scanpix

Vai tu jau sen ilgojies atkal kļūt par mammu/tēti? Vēža zīmē dzimuša kaķēna murrāšana izkausēs jebkuru sirdi, bet vēža zīmē dzimuša kucēna acis šķiet dziļākas par bezdibeni. Šie dzīvnieki ir lieliski kompanjoni ģimenes cilvēkiem, kas lielāko daļu laika pavada mājās. Vēži ir uzticīgi saviem saimniekiem – viņi nenolaiž acis no sava etalona un ir ar mieru pienest čības.   

Kā jau ģimenes labākie draugi, vēži mīl bērnus. Galvenais priekšnoteikums – glabā mājās našķus savam uzticamajam draugam, bet nekad nedod tam ēdienu no galda. Kas vienreiz baudījis labumus no saimnieka šķīvja, to nekas nespēs piespiest atgriezties pie trauciņa ar sauso barību. Lai nu kā – šis ir ideāli piemērots mājdzīvnieks ģimenēm ar bērniem un citiem mājdzīvniekiem, tikai atceries, ka katram reiz pienāk brīdis, kad gribas pabūt vienatnē, tāpēc nodrošini savu mīluli ar viņa paša gultiņu vai kaķu mājiņu.

Lauva (23. jūlijs - 22. augusts)

Foto: AP/Scanpix

Ja tu esi izvēlējies mājdzīvnieku, kas dzimis lauvas zīmē, tad zini, ka viegli nebūs. Šie mīluļi pieprasa komfortu, kvalitatīvu pārtiku un rotaļlietas. Daudz rotaļlietas. Viņi ir teatrāli, skaļi, dažkārt pat kaitinoši, bet par to atalgo saimnieku ar savu bezizmēra mīlestību.

Šis būs lielisks mīlulis, ja vēlies apmeklēt dažādas dzīvnieku izstādes un plūkt tajās laurus, jo lauvas labprāt ļaujas ķemmēšanai, publikai un ģērbšanai (jo dārgāk, jo labāk). Ja viņu teritorijā parādās kāds cits mājdzīvnieks, tad viņi automātiski kļūst par alfa dzīvniekiem un bez liekas mudināšanas metas aizstāvēt savu "jaunāko brāli". Arī tad, ja tas ir kaķis, aiz kura muguras slēpjas sanbernārs.  

Jaunava (23. augusts - 23. septembris)

Foto: Caters News Agency/Scanpix

Ja tu meklē kādu, par ko ir viegli rūpēties, tad jaunavas zīmē dzimušie mīluļi ir kā radīti tev. Jaunava nemāk un nemaz nevēlas pārsteigt. Tu nekad neatradīsi sagrauztas avīzes vai saplēstus aizkarus savās mājās. Šie ir dzīvnieki, kuriem patīk kārtība un noteikta sistēma.

Viņi katru dienu modīsies vienā laikā, lai ietu pastaigā, paēstu un paspēlētos. Un viņiem būs vienalga, ja tev darbā ir ieilgusi ballīte, jo viņi taču grib ēst astoņos, nevis vienpadsmitos. Jaunavas ir ļoti tīrīgas, tāpēc, ja tavs kaķis ir atstājis "dāvaniņu" tieši pie durvīm, tad zini, ka tā ir tava vaina, jo neesi laicīgi iztīrījis kastīti. Un nevajag sūdzēties par apgāztām glāzēm - pats vainīgs, ka aizmirsi bļodiņā ieliet svaigu ūdeni.

Svari (23. septembris - 22. oktobris)

Foto: Ethan Allen Residence/SWNS.COM/Scanpix

Mājdzīvnieki, kas dzimuši svaru zīmē, ir kā radīti reklāmām, jo tie dievina uzmanību un foto kameras. Šie atraktīvie mīluļi ir tik apburoši! Nāksies samierināties, ka katru reizi ejot pastaigā, atradīsies kāds, kurš vēlēsies paglaudīt pūkaino skaistuli, ja vien neslēpsi to somā, jo pilnīgi iespējams, ka šis nebūs tas mīlulis, kurš šķērsos peļķes un dubļainas taciņas - jādomā par kažoku!  

Svari ir ļoti komunikabli, draudzīgi un nedaudz slinki. Vienīgais šīs zīmes mīnuss ir tas, ka tie bieži ir pārāk izlutināti, lai klausītu saimnieku pavēlēm. Nu, labi, varbūt ir mazliet sliktāk - viņi ar grūtībām saprot vārdu nē. Svarus noteikti jātur pa gabalu no agresīviem dzīvniekiem, jo tiem nepatīk konflikti.

Skorpions (23. oktobris - 21. novembris)

Foto: EPA/Scanpix

Ja tu meklē sev mīluli, kas gudrībā varētu sacensties ar Albertu Einšteinu, tad skorpiona zīmē dzimušie ir kā radīti tev! Dažkārt šķiet, ka šie viltīgie mīluļi saprot pat cilvēku valodu. Viņi ir profesionāli manipulatori, kas vienmēr panāks kāroto. Skorpiona zīmē dzimis suns vai kaķis būs labākais sargs, jo lieliski padodas dresūrai, ir apķērīgs un visu cenšas izdarīt pēc labākās sirdsapziņas.

Tam ir tikai viens neliels mīnuss: ja vēlies, lai pie tevis vēl kādreiz ciemojas draugi, mīluli vēlams neaudzināt par sargu. Starp citu, skorpioni novērtē mūziku, tāpēc, ja atstāj tos vienus pašus mājās, tad fonā vari uzlikt kādu no Baha vai Mocarta ierakstiem.

Strēlnieks (22. novembris - 21. decembris)

Foto: EPA/Scanpix

Strēlnieka zīmē dzimušie pūkainie draugi ir ļoti draudzīgi. Tiem patīk fiziskas aktivitātes, tāpēc tie būs lieliski ceļabiedri saimniekiem, kuri mīl aktīvo atpūtu. Sameklē dzīvniekiem draudzīgu viesnīcu un uz priekšu! Īpaši laimīgi būs tie strēlnieki, kuriem ir iespēja dzīvot laukos, ikdienu pavadot svaigā gaisā un plašumā.

Ļoti labi saprotas ar citiem mājdzīvniekiem, tāpēc kaķis un suns kļūs par labākajiem draugiem. Tā kā dzīves svarīgākā misija ir skriet, tad šie mīluļi ar grūtībām pakļaujas dresūrai. Apmācībai būs nepieciešams ilgāks laiks nekā citām horoskopa zīmē, bet nekas nav neiespējams.

Mežāzis (22. decembris - 19. janvāris)

Foto: Caters News Agency/Scanpix

Mežāži ir lepni, tiem patīk uzslavas un lutināšana, tāpēc tie viegli pakļaujas dresūrai. Atlaižot viņus no siksniņas vai izlaižot pagalmā, tie nekur nebēgs, ja tiks paslavēti.  Ideāli piemēroti dzīvnieki sportam.

Viņi ir lojāli, sargā savu ģimeni, kā arī teritoriju. Neviens kaķis un suns nenodos savu saimnieku par desas šķēli. Ja saimnieks atnāks mājās sliktā noskaņojumā, tad mežāzis to mācēs uzlabot.

Ūdensvīrs (20. janvāris - 18. februāris)

Foto: Caters News Agency/Scanpix

Ūdensvīrs ir draudzības zīme, tāpēc tam nav aizspriedumu. Kaķis, suns, trusis vai zirneklis - ikviens var kļūt par tā labāko draugu. Dienās, kad tam nebūs garastāvokļa, tas gulēs un ignorēs apkārt notiekošo, bet neaizskars pat mušu, kas uzmācīgi sēdēs uz tā deguna.

Šajā zīmē dzimušie nav mērķtiecīgi, bet tas tikai tāpēc, ka viņi ir pārāk aizņemti ar tauriņu ķeršanu, vai kaļ kārtējo plānu kā tikt uz augšējā grāmatu plaukta. Šīs zīmes pārstāvji var kļūt par cilvēku glābējiem - suņi var atrast pazudušos, bet kaķi brīdināt par briesmām, ja salūzis dūmu detektors.

Zivis (19. februāris - 20. marts)

Foto: AFP / Scanpix

Zivs zīmē dzimušie mīluļi ir sapņaini, mierīgi un ļoti nosvērti. Tie ir ideāli piemēroti tiem cilvēkiem, kuri savu brīvo laiku labprāt pavada mājās. Ne vienmēr šie mīluļi gribēs sēdēt klēpī, bet tie vienmēr labprāt atradīsies blakus savam saimniekam.

Šajā zīmē dzimušie vienmēr ar prieku sagaidīs ciemiņus un tad paslēpsies savā privātajā telpā, lai netraucētu saimnieku un tā viesus atpūtas brīdī. Ja saimnieks savu mīluli atstās vienu pašu mājās uz visu dienu, tad vakarā to mocīs sirdsapziņas pārmetumi, jo zivīm piemīt neticams talants likt justies vainīgam par it visu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu