Saimniekšova Neldija 64 gadu vecumā tiek pie tetovējuma (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Plaši pazīstamā Neldija Kronberga TV šovu taku jau ir krietni iestaigājusi, iemantojot skatītāju mīlestību iepazīšanās šovā “Saimnieks meklē sievu”, piedzīvojot stila izmaiņas šovā “Gatava pārvērtībām”, un nu Neldija metās jaunā izaicinājumā – iejusties pilsētnieces kurpēs šovā “Pilsētnieces pret lauciniecēm”.

Šovā satikās saimniekšova Neldija ar ekstravaganto pilsētnieci Madaru Keitu Braunu. Madara ikdienā strādā bārā par bārmeni, glezno, aizraujas ar teātri, nodarbojas ar sportu un audzina dēlēnu.

Savukārt, lauciniece Neldija pie saimnieka vēl nav tikusi, tādēļ viņa joprojām savu saimniecību pārvalda viena pati. Saimniecībā dzīvo vistas, govis, cūkas, suņi, turklāt, kā stāsta pati Neldija, lauku dzīve viņai ļoti iet pie sirds, jo ar lopiņiem viņa dzīvo jau no bērnu dienām, ar katru dzīvnieciņu viņai ir sava valoda, kas pilsētniecei noteikti būs jāapgūst. Turklāt, rūpēs par Madaru, Neldija būs viņai sagatavojusi “dzīvo modinātāju”, atstājot paslēptu gaili guļamistabā.

Pilsētniece Madara bija parūpējusies par īpaši aizraujošiem uzdevumiem, kas liks Neldijai justies kā īstenai metropoles pavēlniecei. Neldijai nācās servēt dzērienus vienā no Rīgas populārākajiem bāriem, apmeklēt privāto sporta nodarbību pilsētas sirdī un īpašais izaicinājums – viesoties tetovēšanas salonā. 

Neldija salonā izlēma par labu rozes tetovējumam, taču par to notikušo bija ļoti neapmierināta un paziņoja, ka uz "to ķēmu" jeb tetovējumu nemaz neskatīsies virsū. 

"Es labāk savos laukos pa dubļiem mīcos," piebilda Neldija, piebilstot, ka viņai tetovēšanas process ir bijis sāpīgs. 

Fotogalerija: Visi "Saimnieks meklē sievu" dalībnieki izdarījuši izvēli

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu