"Jūtos emocionāli iztukšots" - Andris Kivičs pēc vēlēšanām nokļuvis slimnīcā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

​Mūziķis un bijušais raidījuma "Rampas ugunis" vadītājs Andris Kivičs, kurš šogad 13. Saeimas vēlēšanās startēja partijā “KPV LV”, pēc kļūšanas par vissvītrotāko kandidātu (no "KPV LV" sarakstiem svītrots ap 4000 reižu, bet saņēma ap 5000 plusu) un netikšanas Saeimā nonāca slimnīcā.

Veselības problēmu dēļ viņš nav paspējis ierasties uz paredzēto uzstāšanos labdarības koncertā dzejnieka Eduarda Veidenbauma muzeja Kalāči atbalstam. “Ap 11 rītā nonācu slimnīcā ar arteriālo hipertensiju - asinsspiediens bija uzlēcis ļoti augsts. Man ārsti sašpricēja zāles, un tikai ap pieciem vakarā es pamodos. Sapratu, ka ir par vēlu, koncertu esmu nokavējis,” žurnālam “Privātā Dzīve” pastāstīja Kivičs.

Lai gan viņš sociālajā tīklā “Facebook” bija publiskojis ierakstu, kurā apsvēra ideju izstāties no partijas, žurnālam viņš atklāja, ka tomēr negrasās to darīt: “Man vienkārši vajadzīgs laiks, lai attaptos.”

Tāpat Kivičs piebilda, ka vēl nav atguvies no "milzīgā negāciju viļņa un vēlēšanu ārprāta", kā arī šobrīd jūtas "emocionāli iztukšots", tādēļ labprāt uz kādu laiciņu nozustu no apkārtējiem.

Kā ziņots, 13. Saeimas vēlēšanās visvairāk plusu ir saņēmis Vjačeslavs Dombrovskis (S) un Artuss Kaimiņš (KPV), bet svītrojumu - tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK), Rīgas domes deputāte Juta Strīķe un Andris Kivičs (KPV LV), liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) provizoriskie vēlēšanu rezultāti.

Fotogalerija: KPV LV sagaida vēlēšanu rezultātus

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu